22 July 2014

bukak puasa dengan kawan hari tu :)


assalamualaikum korang semua!

hari tu aku ada plan nak berbuka dengan kawan-kawan masa aku form 6.sepatutnya lima orang tapi empat orang je datang.kitorang berbuka dekat kfc,hihiii.malas nak berbuka dekat kedai makan.sebenarnya plan datang pukul lima.awal sebab nak pegi sekolah ambik majalah sekolah dengan sijil stpm.

tapi.......sebab dah lambat tak boleh la ambik...heheheee


kitorang sampai pukul 6 dah sampai kfc taw...gila awal...tapi tak oder pun lagi.duk je dekat meja makan tingkat atas.hahaaa.tak taw nak pegi mana dah.lagipun malas dah nak jalan-jalan.tak larat :p


tak de gambar apa pun,gambar sendiri je yang banyak...
tengok jela ae..hihihiiii




sebab apa boleh tangkap gambar banyak-banyak...
sebab tak de orang!hahaa..dah puasa kan siapa nak makan..
ada pun family chinese tengah makan...

dalam pukul tujuh camtu baru turun beli makanan


dapat sekali kurma tapii.......kurma dia keras sangat....T-T


budak dua orang ni adiib ngan nas..dah lama tak jumpa..
jumpa2 tinggi sangat pulak.nak becakap kena melangut aku...


dalam pkul 8.15 balik...kejap je..hihii

nanti kita beraya sama-sama pulak..!

have a nice day ^ ^

8 comments:

Asha Lya said...

Sekali sekala hangout dgn member best juga kan

Sweethoneybelle said...

laaa kwn ke ingtkan boyfren masing2 tadi . . ekekeke :p

Harith Iskandar said...

ehe kalau bab makan bukan main lg yer..opsss selamat berpuasa ;)

Normi Nieza said...

wah..best2..:)

Mime MF said...

teringat dulu ms study berbuka dgn kawan2..skrg msg2 dah kerja..jrg nk ada masa..wuuu T_T

fatin hazirah said...

bestnyaaaa . hehe . bila kita nak iftar sama2 pulak nih ? hehe

Nadratul Syazwana said...

Tahun ni tak sempat pun nak berbuka dgn kawan kawan rapat T.T Masing masing dah belajar jauh kann

Sya Mimie said...

Bestnya dpt berbuka dgn kawan2.. :)