1 June 2014

newborn


hai !

ini bukan new born baby tapi newborm BABY KITTEN !
semuanya lima ekor tapi aku tunjuk yang sekor ni jela sebab nampak dia tido sambil kena peluk dengan moommmyy dia,ahh melting!


moommyy dia ni mooomyy mude tapi penyanyang ya rabbi,dah nama pun ibu kan :')


aloloo..tanan die teciks-teciks nyeeww..gewammnyewwww.kejadahnye tulis ghupe ni nie -_-"

#sayasayangkucing

anda bagaimana?,hihii ^_^


12 comments:

Mazni Munawar said...

comelnyaaa! jaga elok2 si kucing ni :D

Ain Eddihar said...

assalamualaikum . subhanAllah comelnya :D

Umie Artoqiemie said...

alaa keciknye tangann hahahaha

Nadia Johari said...

alololo omeynyerr..

Lieya Yaya :) said...

suka anak kucing ! comeyyy sgtttt :*

Anizz Annisa said...

kucen tu macam isap jari je..hihi..comelll.. :)

✿ pink velvet ✿ said...

comeiiii.. tp kite takut nak pegang, hahaha~

Akif Imtiyaz said...

Comel dan nampak cute jerr ..Tapi masa kecik ni la kena jaga2 tau ..sebab kadang2 ibu kucing pon makan anak dia tau huhuhu ..

Tashira Sha said...

omo cutenyaaaa. macam kucing kite pulak. hihi

Mime MF said...

erghhh geramnya..apsal comel sgt??T_T

Qaseh Vee said...

sis pun baru dapat anak kucing 4 ekor ... coming soon ada lagi ...

Niena Reen said...

MasyaAllah.. Kenapa comel sangat ni.. Hihihi, newborn memang amat2la comel. Kucing saya pulak beranak atas bumbung, nak tengok masa kecik2 tak boleh.. Saya suka sangat tengok anak kucing yang baru lahir. Rasa nak gigit2! XD