9 June 2014

happy besday adik bongsu


assalamualaikum :)

walaupun adik aku dah balik asrama dah semalam..aku nak wish jugak la dekat dia dalam blog ni..


HAPPY BORNDAY ADIK KU POYO!

9/6/1997-9/6/2014

dah nak spm dah dia..harap-harap jangan la duk main game je..hahaa..budak ni suka sangat main game lepas tu selalu kena bebel ngan aku sampai dia cakap..

"ish!asyik kena marah je!"

hahahahhahahaaaaa :ppppp

just a simple entry.





dulu selalu main lawan tangan sapa lagi besar mesti aku menang..
sekarang ni...jauh sekali aku nak menang T-T

we love you

have a nice day :)


13 comments:

Dikna said...

Wah bahagianya family kak mirza gambar yg last tu ! Adik lelaki kesayangan.Huhu, happy birthday ~

Nor Salmi said...

Selamat Hari Lahir buat adik Mirza. Belajar rajin2 moga cemerlang dlm SPM

Nurul Farahizzati Zakaria said...

boleh tahan hensem si adik.. haha.. happy birthday to adik mirza :)

Qaseh Vee said...

selamat menyambut hari lahir utk adik ...

Akif Imtiyaz said...

Selamat Hari Lahir ..
BW sini sambil isi tabung ..

Harith Iskandar said...

Selamat Hari Lahir ;)

Sally Samsaiman said...

happy birthday lil bro! May Allah bless :)

Cikgu Norazimah said...

biasanya akk kan lebih 'comel' berbanding adik2..hehe

Niena Reen said...

Wah, dia seorang sahaja lelaki ya? Apa2pun happy birthday untuk adik kak mirza. Moga segalanya baik2 buat dia. Hihi, tengok dia dengan kak mirza macam sebaya ja! :D

timm bill said...

eppy besday utk adik..klau lelaki ni mmg cepat besaqnya..dlu ketot, lanie mninggi mcm galah..haha!

Normi Nieza said...

hepi bestday buat adik miza..:)

Kisah Si Dairy said...

happy bday budak comel...

Sya Mimie said...

Alololo.. Biasa la tu.. Kkak syng adik msti tgur adk nya kn.. Jap je adk tu dh besar.. :)