22 June 2014

bubu the chinchilla


assalamualaikum ^ ^

kalau tak silap aku,aku start bela kucing masa sekolah rendah.start dari bela kucing ni la aku mula taw rasa kasih sayang antara manusia terhadap haiwan.heee.kalau sebelum aku mula berjinak-jinak suka dengan kucing tu...

aku nampak kucing je macam nampak lipas terbang..hehee!menjerit kayak histeria gitu.dasyat sekali.hahaaa

dan start dari bela kucing ni jugak aku suka tengok semua binatang.aku suka tengok benda-benda yang berkaitan dengan binatang.sebenarnya aku banyak kali dah ajak abah pegi zoo taiping..korang jangan gelak -..- ..tapi sbb buzy..tak pegi-pegi..hahaa :p

dalam instagram pun tak lepas jugak untuk tengok binatang-binatang yang comel!aku follow instagram binatang..hahaa..jadi hari ni aku nak tunjuk satu instgram yang aku baru aku follow semalam :P



tadaa!comel sangat kan.aku tertarik dengan bubu ni bila dia buat aksi pegang-pegang benda tu.ya Allah..comel sangat ^ ^

nama chinchilla ni bubu,bubu ni perempuan..dah tujuh tahun dah umur dia.heheee.bubu ni dari singapura..i adore her lah!


comel !!!!


aku suka sangat tengok gambar ni,pandai plak die belakon minum..hekhek
ke memang betul2 minum??hihiii!!


princess bubu!


bubu nak travel ae?


comel troli...hehe





amacam,comel kan?
aku pertama kali tengok terus jatuh cinta sebab gaya bubu tangkap gambar comel gila.dengan stuff dia yang kecik-kecik tu ^ ^

nak stalk bubu jela hari-hari <333
have a nice day :)

8 comments:

Nini Hanini said...

ya Allah!!!!
apa benda yang comel sangat nih!!!!
nak jugakk!!!

Lieya Von Jay said...

weeeeeeeeeeeeeeee... comel nya ... gerammmmm

Hafiza AizZawa said...

pandainye bubu main dengan stuff dia.. comel.. geram tengok dia..

Montana said...

comei2..sekali tengok macam arnab..macam tikus pun ada

Sally Samsaiman said...

okay...yg part lepak Starbucks tu melampau..hahahaha :D

Normi Nieza said...

comel..:)

Sya Mimie said...

Alololo.. Comelnya dia...

Tashira Sha said...

omo omo seekor je ke ? pandai pulak bubu nak peg travel ye :P hahaha