3 June 2014

brader VS sista


hai semua! ^_^

menaip memalam bute ni macam dah jadi amalan pulak,bila siang cam tak de mood plak nak menaip entry.malam time orang lain dah tido barula terkial-kial tekan entry.nasib la..

sebelum tu masa dalam kereta,aku dengan adik laki aku cerita-cerita.lepas tu teringat dulu masa sekolah rendah selalu main game girly-girly ni dekat komputer.bukan aku je,adik laki aku pun sekali join.masa tu la.

lepas tu nak mengimbau balik kenagan lalu,cehh!
kitorang bukak balik game tu,bahaaaa!ade lagi..game dia games makeover tapi ada markah..kiranya kitorang lawan la sape dapat markah paling tinggi..korang paham tak?


brader VS sista

ngehngehngeh



mula-mula main game ni,kira game ni paling tahap minat gila la time kecik dulu.game dia nama beauty machine,kita kena pilih muka mana,badan mana kita nak,kena pilih yang lawa-lawa la kiranya..tapi selalunya mesti TERpilih buruk,bahaa.aku siap bagi link lagi..boleh la kalau nak try :p


camnila contohnya..


ni aku punya..LOL -_-
buruk sesangat!!bhahaaaa!gelak le gelak..tu dapat topi BOM je tu T-T


ni adik aku punya,cantik sikit la kot part muke,part kaki,kaki aku bengkok.hihiii!

jadi untuk yang ni..

brader menang :p

lepas tu,main game satu lagi ni..yang ni game makeup-makeup.pun ada markah jugak,suka main game ni pun sebab ada markah je nk lawan-lawan.tu yang best tu.ingat game lumba kereta je ke ada markah.kihkihkih


boleh teka la kan siapa buat,adik aku la!hehee.yang ni memang tak dapat calen kak dia ni.. 
*kembang idung patploh depa

dah macam kena belasah la pulak aku tengok -..-

markah dia 34


yang ni aku punya ^_^ 67 markah

yess!yess! menang..hihii.best ap letak gincu,celak semua..memang teringat balik zaman dulu kala.
dulu kalau main benda ni berjam-jam lamanya tu,sehari suntuk pun tak pe hadap benda ni.tadi adik aku macam dah tersipu-sipu dah sebab main benda ni balik.kakak dia paksa mesti la kena buat jugak..lalalaaa ~

jadi,seri la kami,hahaaa..
ntah hape-hape..sorila entry ni memang merapu gila.aku pun tak pasti motif aku tulis entry ni..ngeee...

have a nice day semua :)




3 comments:

Hafiza AizZawa said...

kak Fiza pun suke main game mcm nie... dulu2 la.. hehe.. comel

permatabiru said...

hahaha boring2 boleh la layan games nie kan..

Niena Reen said...

Saya pun main juga game gini. Tapi main sorang ler. Tak adanya abang saya nak join sekaki! Hahaha! Sekarang pun rasa macam nak main ja. Apa salahnya kenz! XD