7 June 2014

bila MAMA shopping online


assalamualaikum ^ ^


tuan blog ni memang suka mencapup pada awal entry walaupun tajuk siap terang tang tang nak cerita pasal mama.gambar siap large size lagi.lekk arr..blog kite kan..kakakakaaah  ^_^

perempuan memang semua taw suka gila shopping,aku pun gitu gak,pantang semua nak.aku lagi-lagi kalau nampak aksesori perempuan ni kan.bling bling mata jadi nya,tapi masalahnya..paham jela..pulusssss..heheee

kalau mama aku lagi la gila shopping,lagi-lagi bab baju dengan tudung..tapi bab baju tu kurang sikit la.tapi kan mama aku suka beno beli baju muslimah sekarang ni,aku pun terpaut sama la.tapi yang paling gila sekali bila tengok mama aku shopping tudung,perggh kalah aku doh..

nak nak sekarang ni style orang mude mude ni,style malas isi minyak kete. whatapps je bank in barang terus sampai rumah.mama aku dah pandai shopping online taw tak.sekali mengadap page tudung dekat fb tu,berjam jam lamanya.kat mana nak,dalam kete..dalam rumah...mama aku memang BEKENAN dengan satu jenama tudung ni.. HASANAH


tudung ni kalau beli satu mahal..bagi aku mahal la..rm80 lebih satu,tapi bila beli borong..borong minimum mesti kena 10..bila beli borong kurang jadi rm50 lebih,tudia lari banyak tu.jadi nak tak nak kena gak la beli 10,

tula penangan mama aku bila shopping online,lepas tu beli lagi,hahaaa!tak pela bukan duit aku duit mama -..-.orang kata dalam bilik belakang tu ada ampaian jenis dalam rumah tu penuh dengan tudung mama je.aleh-aleh anak dia boleh pinjam sama..hihii.untung jadi anak gegirll ni,HIHIHIII!


#sayasayangmamasaya

kalau aku shopping online takat 10 ke 20 hengget mampu laaaa (-.....-)
have a nice day!

4 comments:

Niena Reen said...

Wah wah, sakan mama shopping online ya kak! Orang yang jual online memang pandai benor nak tarik2 orang supaya beli banyak2.. Kikiki.. Kita pon jadi nak gila pulak kan bila tengok gitu.. Shopping online pon best! Tak payah susah2 nak keluar! Tapi itulah, makin berlemak pulak badan bila asyik duduk dalam rumah saja kan! Hahaha.. XD

Tashira Sha said...

yup kalau kite pun mampu dalam rm30 macam tu je -.- no money no talk hahahaha wewit gambar akak yg first cantik gilaaaaa aaaa

Sya Mimie said...

assalamualaikum dik..
xpe shopping tudung.. sebab tudung kan tuk tutup aurat.. =)
pastu boleh share ngan mama kan.hehe

Anizz Annisa said...

seronok ek shopping online.. rambang mata..hihi