18 May 2014

ujian medsi


assalamualaikum ^_^

test medsi dah keluar dah!
ya Allah,bedebarnya aku sebab janji keluar hari jumaat..
tengok-tengok tangguh sabtu pukul 5 petang.
aleh-aleh hari ni baru boleh cek,memang dup dup dup!!

bukak fb pun,tak tengok benda lain dah.
duk stay dekat page STPM jerk.

alhamdulillah..


dapat jugak ambik ujian medsi,
hahahaaa

ujian medsi ni ujian untuk siapa yang ambik kos pendidikan,
kalau lulus ujian ni,baru dapat temu duga,kalau lulus temuduga baru layak dapat u
ya Allah,jauh lagi perjalanan
harap-harap mudah la aku lalui semuanya

doakan mirzasyazwina supaya mudah jawab semuanya ^_^

have a nice day semua:)

13 comments:

Kisah Si Dairy said...

moga result memberangsangkan..

Mastura Aziz said...

tahniah awk.nt jumpa Mas dkt sana erk..mas dpt ptg :)

Niena Reen said...

semoga segalanya dipermudahkan buat kak mirza.. Wah, nak jadi cikgu dah dia.. Hihi, good luck! :D

Hafiza AizZawa said...

Insya Allah.. akak doakan yg terbaik buat Mirza..

Tetamu Istimewa said...

Semoga berjaya.

Lieya Yaya :) said...

kakak . good luck okay :D

Aimi Syafiqah said...

Goodluck :D


*and selamat datang ke uni saya*

HAHA. Macam la upsi tu kita yang punya ^^ Goodluck :)

Anizz Annisa said...

gud luck mirza.. do the best.. :)

Tashira Sha said...

wah header baru erh kak? hehe anyway,all the best and goodluck kak mirza!

Nini Hanini said...

comelnya header baru kak mirza!!! wishing u all the best kak,fighting!

Cikgu Norazimah said...

baru tahu ada gak ujian ni yer? CN dulu amik education dkt unimas jer, tak layak ke upsi, banyak benor saingan nyer ;)

Ibnu Ramli said...

Mabrook.. semoga dipermudahkan urusan untuk menjawabnya..

Cik Puan said...

semoga berjaya dan di permudahkan lah dik oiiiii...semoga ape yang di hajati terlaksana jugak..