8 May 2014

rasa bersalah pulak dah :'(


assalamualaikum


tajuk dasar menarik perhatian sungguh tu.
tapi memang ye pun,aku rasa bersalah tahap sangat ni!!huwaaa!
taw sebab ap?sebabnya aku kan dah janji nak bagi hadia dekat siapa yang banyak komen untuk yang sebelum ni...


yang ni la mereka2 yang sweet tu..hehee
rasa bersalah sebab aku baru beli barang tadi..wahahahaa!
tu gambar yang dekat atas tu..

yang domo melambak tu hadia nak pos untuk giveaway dekat blog http://www.dianarashid.com/
i jadi sponsor..hihik
jadi nanti nak bagi lebih kurang la camtu la..tapi bukan domo..
sori sori..sebab semangat nak bagi hadia sebab mereka ni antara yang pertama support blog aku ni..
memang aku hargai sangat2 ^_^

bila kawan datang ni,memang aku habiskan masa dengan dia jela.yela..
lepas ni tak taw bila leh jumpa lagi

tapi!jangan risau..barang dah beli..
tunggu nak buat je lagi..hehee

jadiiiii......<333333

sapa yang ada nama kat atas tu..boleh la emailkan alamat,nama semua2 tu lah
dekat syazwina_mirza@yahoo.com

makaseh bebanyak taw ^_^
have a nice daiii

p/s: lepaih ni nak buat entry yang tag2 tu..ahaa!




13 comments:

Anizz Annisa said...

comelnyee domo mirza..huhu..akak xberkesempatan jadi top comentator la plak..huhu.. :)

cikmisi leen said...

wahhh ! comell2 .. hehee ~ =)

dilakhir said...

HUHU XPE.. BUAT CEPAT BOLEH HANTAR CEPAT.. TAK DE RSE BERSALAH DH..GUD LUCK :)

Lieya Yaya :) said...

domo2 tu comeyy:D

Asha Lya said...

tak apa pelan2 buat nnt siapla tu :)

permatabiru said...

comel lomo tu kreatif..^_^

Tashira Sha said...

comel ja keychain tu kak :) hihi. congrats utk diorang.

Shakira Pathi said...

yeayyy, nak dapat hadiah dari mirza!!nak emel sekarang juga!!

Niena Reen said...

HUwaaa.. -mata blink2- Kehkeh.. Yey, weolls saya dihargai!! XD

Cik Puan said...

cik nak kene sand alamat lagi ke miza?

mirza syazwina said...

cik..tak yah cik..miza dah ada alamat cik kan..hehee ^_^

Norhasniza Khalid said...

mama takde lagi... aiii sedihnya

Cikgu Norazimah said...

wah, buat sndiri yer? mmg terer betul la, untungla org kreatif ni ;)