30 May 2014

moga tenang mereka di sana


assalamualaikum

lama nya tak bukak blog ni.dah dekat enam hari tak update blog.
ingat ke lagi korang dekat kite ntah..hehee

hmmm..sebenarnya hari selasa hari tu opah meninggal...masa waktu subuh
terasa sangat,ingat lagi masa opah suap nasi masa kecik-kecik dulu :'(
dah besar ni masa opah sakit,kite pulak suap opah makan nestum
rindu kat opah...
the best opah eva.

al-fatihah

esoknya sultan perak pulak meninggal,
dekat je haa dengan rumah kite dekat kuala kangsar je..
10 minit je dari rumah,
teringin nak jenguk sebenarnya..tapi tak de baju hitam..
tengok dalam tv jela..

al-fatihah

moga tenang mereka di sana..amin..

p/s:nanti kite jenguk blog semua ye,rindu kat semua



7 comments:

Anizz Annisa said...

salam takziah mirza..semoga tabah.. semoga roh mereka dicucuri rahmat.. aminn..

Harith Iskandar said...

semoga mereka tenang di sana.bersabar ya... ;)

Al Fatihah

Nini Hanini said...

takziah kak mirza,semoga arwah mereka ditempatkan dikalangan orang yang beriman,amin :)

Niena Reen said...

Moga tenang di sana, Amin.. Kita yang masih bernafas ni pula kena beringat juga, kita tak tahu turn kita bila kan. :')

Lieya Yaya :) said...

Aaminn .. Al-Fatihah ..

Cikgu Norazimah said...

alfatihah...

Tashira Sha said...

alfatihah :') tiba tiba rasa rindu pulak dgn nenek sebelah mak :'(