14 May 2014

LIEBSTER AWARD : CIK PUAN


assalamualaikum :)

hai CIK  ^_^
hehee..sori..miza baru sempat nak jawab tag cik..sebab miza baru balik dari kl semalam,
sekarang tak sibuk dah..hehee :P



1) jelaskan tentang diri anda?

selalunya kalau orang yang pertama kali tengok miza,dorang akan cakap miza ni sombong,wahaa!!tak taw la kenape,tapi sekali dah sekepala..hambik kau..macam orang gila,hikhik

2) apakah warna kegemaran anda?

P . i  . N . K  pink!!!

3) bilakah tarikh lahir anda?

15 haribulan spoloh tahun sembilan belas sembilan puluh empat!
lambat lagi cik :D hahaa

4) apakah anda rasa tentang blog saya

miza rase..miza rase..hehee
suke!sebab pink!hehee
lagi kan suke jugak!sebab ayat semua sempoi habih la..
terbaekkkkkk...

5) apakah jenis telefon anda sekarang

s3 mini je cik,entah bila la boleh merasa aipon..hehee ^_^

6)di manakah tempat lahir anda

HOSPITAL SELAMA PERAK!

7) blog mana menjadi inspirasi kamu,kenapa?

tak taw la..hehee
tapi miza suka tengok blog kak irine
sebab dia cantik..hahaa
pastu entry dia pun best2 jugak!
i looiikeee

8) apa yang kamu suka tentang blog?

sebab dapat kenal cik lah!
ewaahhh..bodek2 hehee..siryes ni cik...sebab miza dapat kenal ramai blogger..
walaupun tak pernah jumpa..tapi benda ni la yang paling miza suka sekali.. ^_^

9) apakah ayat kesukaan anda?

"better late than never"
sebabnya..kot kot la kita terlambat masuk dalam kelas,pastu kena marah..
boleh guna ayat ni,hihihii!
"better late than never madam.." -..-

10)apakah yang anda lakukan ketika bosan

banyak benda yang miza suka buat..
tapi selalunya tido jelaaaa....hahahaaa!

11) siapakah yang paling bernilai dalam hidup anda?

semua orang yang miza sayang ! ^_^


k done sudah jawab semuanya..
have a nice daay :)


9 comments:

timm_bill said...

haha! rmai nya yg kena tag bnda ni..timm pun da kena..hehe..

Asha Lya said...

dapat kenal serba sedikit tntg miza :)

Tashira Sha said...

hahahaha "better late than never madam " bhahaha. kalau kite tak berani nak kata macam tu -.- haha

Zuhaira Nasrin said...

Best kann jawab soalan ni. Boleh kenal2 blogger. Hihi. Btw,cantik alasan better late than never utk madam :D

Jia Rizaira said...

sgt best bila dpt jawab soalan...

Cik Puan said...

miza...give me five.cik pon suke blog irine...

msredcheesecake said...

akk pon suka blog irine sebb dia cantik...hhee

Cikgu Norazimah said...

super cute ..suka pink..hehe

cikmisi leen said...

hehe .. betol2 ! suka2 blog kak irine dengan husband nya.. suka usha mereka sama anak nya.. :)