5 May 2014

let me take a selfie


hai semua!

sekarang ni kalau pegi mana-mana je tak akan sah kalau tak tangkap gambar kecuali pegi pasar malam belakang rumah lah!hmmmmm~.teheee

bila kawan lama yang dah lama tak jumpa ni datang rumah lagi melanpau-lampau la selfienya.
tambah-tambah dua-dua budak ni gila tangkap gambo pulak tu.pekehei nye?


tadaaa!dua orang budak 20 tahun tapi macam 10 tahun

semalam kan,lepak dalam bilik lepas dua-dua orang mengekek (gelak tebahak-bahak sampai nak tecabut tekak ni haa) macam oarang gila,kahakahhh!.kelua bilik mama tanya kenapa suka sangat?
oh!kawan aku ni dari kelantan

zehan suruh aku cakap kelantan,aku suh dia cakap perak.cakap kelantan dengan perak yang pure habih tak hengat tu la.mana tak gelak,lawa beno -..-''


masa main bowling itu hari,sejak guna bola baru ni,iolls makin meningkat taw!suke suke suke!


terasa pendek pule bila tengok gambar ni,kemetottototot gitu..tinggi kite 162cm^_^
apa motif kaw bagitaw doh??


tak paham la kenapa banyak muka tutup mata,teheee!hikhik
seronoknya dapat tangkap gambar ngan kawan lama,sampai berpeluh-peluh kitorang wei sebab panas sesangat.

lahai...terima kasih banyak la camera 360 sebab buat kulit muka 
kite berdua macam victoria secret model tu,LOL :p


give me pai sikit ^_^

ok,sekarang nak pegi tengok movie dengan kawan,
have a nice day semua :D


11 comments:

Lieya Yaya :) said...

pewit .. akak comey :D

Cikgu Norazimah said...

selfie mmg best ! hehehe

Niena Reen said...

Alahai seronoknya berjimba dengan kawan2.. Kehkeh.. Comel comel! :D

Teena Tna said...

Lawa background dia. 162 cm? Tinggi tuu...

Harith Iskandar said...

mcm 10 ek?ingat kan 30 tadik hehehehe

Lieya Von Jay said...

162? Perghhh tinggi dari akak la.. best nya bersonok dengan kawan ekk. ^_^

Hafiza AizZawa said...

patut la cantik berjubah sbb mirza tinggi orangnya..

Naniey Jemiey said...

orang comel takpe selfie byk2..ramai y suka... hiiii

Norhasniza Khalid said...

cantiklah awak... hihi

Cik Puan said...

queen of salfie!
wooowooo...banyak bya gambo salfie....

Cikgu Norazimah said...

kalau ada geng mmg menjadi2 selfie ! CN geng ngn Irfan, dia pandai selfie tau..hehe