10 May 2014

kak anizz " THE LIEBSTER AWARD "


assalamualaikum :)

nak dekat dua minggu kawan aku duk rumah ni,tapi malam ni dah balik kelantan dah..
sedihnya :'(..rasa nak nangis tadi masa babai dia dalam bas tadi..
lepas ni!kelantan im coming!!

tapi..tak mo la sedih2..
kite nak jawab tag dari kak anizz..kan kak anizz ^_^



ehem,ehem~

1) why did you start blogging?

mula-mula ada buat blog,tapi buat saje..lepas tu lupa pasword..haha!tapi satu entry pun tak de,
lepas tu buat blog balik sebabnya masa tu dalam kelas cikgu suruh buat blog,cakap blog boleh dapat duit semua..miahaaa dasarr.... tapi tu dulu..sekarang tak pun sebab ada anda semua!!..heheee

2)what your favourite colour?

aduh,tengok background blog udah tahu..mestila pink!!hehee ^_^
comel tak comel tak orang suka pink ni...muahahahaaa 

3)do you like reading?list fiction book you like

suka!suka!
tak suka baca buku..suka baca blog orang..hihii!
tapi kalau baca buku suka buku yang jenis seram ke misteri ke,kasi gempak sket seyh..

4)what thing annoyed you much?

bila nak makan dekat kedai makan..
tiba-tiba...
ada asap rokok yang lalu dekat lobang hidung dengan maha lemah lembutnya!
spoil laah!!!

5)you cry when.....

kucing mati..kucing hilang...cari-cari tak jumpa..sedih kot,tak keruan dibuatnya.

6)what do you dislike about blogging

tak de...kihkih.. siryes miza jujur

7) how many your current follower now?

sekarang ni ada semilan ratus dua ploh satu aje and of cos i love them damn much!!

8)what your favourite food

miza pun tak taw,
ikan masin perah limau nipis dengan nasi panas pun penah hentam sampai tiga pinggan..
sampai sekarang favourite food masih menjadi misteriiii~~~

9) which state are you from?

kite bako!kite bako!kite bako!

agak-agak miza stay mane..hehee!!

10)what the best place in your state?

hmmmm~rasanya..
pulau pangkor kot!
tak caye pegila pulau pangkor :D

11)when is your birthday?

15 OKTOBER 1994
paham-paham jela kenapa miza highlight kan tarikh tu..hikhikhik

okay dah siap^_^
merapu rapu miza jawab..hihiii
seronok pulak dah jawab benda ni haa..
lalalala

have a nice day


7 comments:

Ida Scripters said...

Wanita dgn pink memang tidak dapat dipisahkah ;)

Singgah menabung kat sini

Anizz Annisa said...

hahhaa.. tergelak akak bace jawapan mirza nie..hahah.. memang comel pun org yang minat pink nie..hihi.. owhhh mirza sebaya dengan adik akak rupenye..hikhik.. err mesti orang perak kan?? huhu.. pulau pangkor?? harap2 satu hari nanti akak dapat la pegi..heee... thanx a lot mirza sudi layankan soalan2 akak..hihi.. yg bfday tu, akak save dulu ye.. ade rezki nanti akak bg le hadiah..:)hehehehe...

Tashira Sha said...

kite bako! kite bako! bhahahahahahahaha.

Cik Puan said...

cik pon ade main bende ne..best kan miza.dapat jugak mngenali rakan2 blogger titewwwww..hikhikhik

Niena Reen said...

Saya pon suka sangat dengan pink!! Kita banyak jugak persamaan nih kak mirza! Yeyy!! :D

Norhasniza Khalid said...

pink... mama nak tukar baju blog kaler lain boleh??.. hihi

Lieya Yaya :) said...

15 oktober yee birthday akak ? nak hadiah ea ? hahaha