11 May 2014

dia yang pertama aku cintai :')


assalamualaikum :)

sebelum tu nak mintak maaf sebab dua tiga hari ni aku tak berapa boleh nak blogwalking sangat sebab busy sikit jee..hehee,lepas tak busy kite blogwalking.promise!

........................................................

so today is special day!
sebab nya hari ni ada dua benda penting yang jadi ^_^
taw tak apa..
mestilah mother day!
dan dan yang paling penting adalah...

besday mama !!

jadi mama dah masuk 49 tahun dah hari ni but still look look young and BEAUTIFUL like her doter lah,muahaha!

semalam dah wish dah kat kedai makan,kahkah
dan2 pulak masa makan tu pukul 12 dah...
tapi..nak wish lagi dalam blog ^_^


selalu rasa macam gergasi bila diri sebelah mama -..-


mama comel ku yang tersayang
you are very important in my life
kalau tak de mama tak taw la apa nak jadi ngan ija ni haa..
mama dengan abah adalah yang pertama ija cintai sampai la bila2 pun tetap cintakan mama dengan abah jugak,acececee..hikhik
so for the special day untill ever after,
ija harap mama sentiasa kuat untuk melayan empat orang anak mama yang macam-macam perangai ni haa.
dan..
ija nak tengok senyuman mama setiap hari,sebab rasa comel sangat taw mama!!hihiii
i will makesure one day,i will make you and abah proud of me.
insya Allah :')
i love you so much!
happy besday mama :DDDD 
<<<<<<33333 !!


this i made by myself
dibuat khas untuk mama^_^

walaupun tak segah mana,tapi..
special untuk mama ^_^ 

last but not least
i love you so much!!
have a nice day :D


16 comments:

Cik Puan said...

alolololo...sweet nye...happy mother day dan hapoy birthday huat mak miza....sampaikan salam cik kat aut yg comeiiii tu ye..hihihi

Anizz Annisa said...

ehemm.. eppy bfday buat mama mirza.. :)

Normi Nieza said...

hepi bestday buat mama mirza..:)

Hafiza AizZawa said...

hepi besday buat mama mirza dan selamat hari ibu juga... cantik nye sarung hp tu..

Tashira Sha said...

happy birthday for mama kak mirza.
semoga dipanjangkan umur :)

cikmisi leen said...

aloloo. sweetnya.. comel casting handmade tuh.. hehe ~ heppy besday to ur mom ea =)

Niena Reen said...

Ohoho comel sangat lahai kak mirza!! :D Happy birthday untuk mama kak mirza ya! Comel sangat phone case tu.. ^_^

Sura Mohd said...

dua beranak yg sweet...selamat hari jadi buat mak..:)

Nadratul Syazwana said...

Seronoknyaaa! ^^ Ehehe sweet je. Kita tak sempat pun nak celebrate Mother's Day ugh

Teacher Basariah said...

sweetnyerla..untungnya mama awak..(^_^)

permatabiru said...

happy mother day

Izzati Amira said...

alaaa.. comelnyaaaa sarung fon tu.. (:

Diana Rashid said...

Wah..mesti Puan mama suka hadiah tu..comel la..:)

Cikgu Norazimah said...

alolo..omeynyer !

The Reluctant Shopper said...

Cute phone cover! Mama Mirza mesti suka! :D

Shakira Pathi said...

kreatif nya mirza! jealous T.T