6 May 2014

dari mana datang entry korang..!??


assalamualaikum :)

aduduh,panas sangat sekarang ni.baru lepas mandi pun dah berpeluh-peluh balik dah.hujan memang hari-hari tapi still panas lagi.tambah-tambah waktu tengah hari tu.tak taw nak kata la.

hari ni tak de topik sangat pun.kita borak-borak kosong je la hari okay.
k set!

selama aku tulis blog ni kan,dah tiga ratus lebih dah entry yang aku taip,waww..boleh tahan banyak jugak tu.aku bloh tak sampai lagi dua tahun..insyallah nanti bakal sampai la tu dua tahun.hihihii!

tapikan selalunya entry korang tu korang dapat idea dari mana aek?

kalau aku kan..selalunya entry aku..aku akan dapat idea majoritinya dari tiga tempat ni..hikhik

1) masa duk dalam kereta..otw nak pegi mana-mana

2)masa tengah masak

3)masa tengah mandi....uwuwuwu

dan sesungguhnya entry ni lahir masa aku tengah masak sesorang kat dapo tu haa.kalau masa duk dalam kereta tu sambil dengar lagu tu siap boleh karang ayat lagi.tapi last-last lupa apa nak tulis.aishhh..buet ponat aje..

korang cane...heheheee


kadang-kadang gambar tangkap dalam tandas mydin pun boleh buat modal entry blog..
ye dok??

have a nice day ^_^


16 comments:

cikmisi leen said...

haha.. sama lah .. kekadang dok makan2, baring2 , dlam kelas, cehh, ad ja idea nk update entry blog. last2 bla bukak lptop, pehh.. pfftt.. ntah apa yg dtulis, haha

Jia Rizaira said...

dapat idea selalunya bila tengok keadaan sekeliling....tak kira la kat mana..tp nak karang ayat tu je yang terhegeh². kdg2 terbiar jd draft je..

msredcheesecake said...

selalunya idea dtg time tengah keje...hee

Tashira Sha said...

hahaha. yup mmng betul pun. kadang2 kalau dok termenung pun dah dapat idea nak tulis entry.

Aqilah Azmi said...

hihihi untung lah :P
ihihihi qila idea tah mana tetiba je datang heee~

PeRdU cINta said...

Kadangkala idea datang spontan..tu yang seronok..

Encik Ket said...

datang time2 yg tak sepatutnye, contoh time 'buang hajat'. time mengadap pc nak menaip, kering terus palotak. ggrrr..

Niena Reen said...

Saya pulak dia datang ikut suka dia ja kat mana pon. Paling selalu rasanya bila tengah marah memang ada idea nak cakap pasal something.. Hoho.. :O

Norhasniza Khalid said...

haha, mama datang idea bila-bila masa je.. bila datang cepat2 tulis.. kikiki

puteri airyn said...

Samalah.. idea kak Erin tak tentu masa.. tapi bila bila bukak PC.. lupa sudah..

Hafiza AizZawa said...

tak tahu jugak dtg dari mana.. kadang2 time iron baju.. time makeup pun duk pikir nk tulis ape kt blog..

Lieya Yaya :) said...

entry yaya sukaa dtg wktu dh dekat nak tido . dalam bilik air n smbil2 berangan atas katil . hahaha

Khamsi Abdullah said...

Dari gambar...mostly dari mood! xDxDxD

Cik Puan said...

selalu nye cik taip entry selepas mandi..tyme tu badan dah segar bugar,membuak2 lah idea.

Cikgu Norazimah said...

masa tengah mandi tu salalu ! sambil duk berangan, tiba2 leh dapat idea ! heheh

Akif Imtiyaz said...

Salam ..akak singgah sini ..tq sudi singgah blog akak ya Mirza..
Bg akak la time idea datang bila bukak jer blog idea akan datang sebab akak akan bukak bila raser nak menulis ttg sesuatu ..