19 May 2014

dalam banyak-banyak kucing...


hai semua!

aku sekarang cuma ada lima ekor kucing je.kalau dulu belas-belas jugak la.banyak yang dah merantau ntah kemana,yang dah tak de.sobs!sobs!.dalam lima-lima kucing aku ni,semuanya ada peel masing-masing.yang betina cam gini,yang jantan cam gitu pulak.

kucing pun macam manusia....semua nak,hihii!

tapi nak beza kucing jantan dengan kucing betina aku ni kan,kucing jantan aku yang lagi manja dengan aku,kalau kucing betina ni jenis tak nak duk dalam rumah pun.kalau duk pun kejap-kejap camtu je.

tapi dalam banyak-banyak kucing aku,yang ni la yang paling mengada-ngada sekali.bambam lah!heheee!


tapi dia bukan kucing yang jenis banyak cakap.cehh -..-
cuma bila dah duk tepi orang tu menggedik seperti kera mendapat bunga.LOL



but first,let me take a selfie

tapi bambam ni kalau makan sama je macam abang dia,kucing jantan kan..perut dah boyott


abang bambam,yang ni la kesayangan guee.. >-<


sama tak macam yang dekat belakang tu.

kesimpulannya ,saya sayang semua kucing sayeeee!
hahahahahaaaa
cehh -..-

saje je cerita-cerita pasal kucing pulak hari ni
<333333333


14 comments:

Anizz Annisa said...

comelll.. tp akak tkot kucing..huhuhu

Teena Tna said...

Pergh, lima ekor tu pun dah kira banyak lah. Teena kalau anak kucing masuk rumah, panggil adik tolong bawak dia kuar. Tak berani. Haha.

cikmisi leen said...

aloloo.. comeyy aja bambam ea berselfie.. ~~ hehe ##

cikmisi leen said...

aloloo.. comeyy aja bambam ea berselfie.. ~~ hehe ##

PeRdU cINta said...

Mulus bulunya..hehe..

Tashira Sha said...

kite ada dua ekor kucing je buat masa ni. yang sekor lagi masih baby. hihi. bersih je bambam ni kak. >.<

Cikgu Norazimah said...

alolo comeynyer ;)

Niena Reen said...

Awat yang comel sangat kak mirza.... Gerammm!! Hihi, comel ja suka manja2.. Kucing jantan kat rumah saya pulak ada pulak yang jenis penakut. Bunyi orang berdecit pon dah terkejut beruk.. Haih..

nurerna hazwani said...

alolololo....kucing dekat rumah saya..namanya tatak...si boboy oren...mcm nie jgaklah....tatak bukan kucing saya...tp kucing housemate saya..memandangkan die ade kat umah, sye join sekaki...syg sgt kat tatak..lepas nie konform x dpt jumpe tatak sebab die mest ikut bonda dia pindah umah...

Naniey Jemiey said...

alah tomei nye...

Shakira Pathi said...

aku ada kucing pattern macam ni juga haha

Cik Puan said...

dalam banyak2 kucim kite mesti ade salah seekor yang rapat dengan kite...yg kite rase tenang n happy je bila dengan die kan..

Lieya Von Jay said...

ala miza buat akak double rindu pada totoi akak huhuhu :( tapi mmg betol kucing ni mcm manusia jgk. kak anggap kucing mcm adik2 sniri

dilaella Ella said...

comelnya, rasa nak cubit-cubit ja hidung dia hehe.. :)