15 May 2014

bawak kawan jalan kuala kangsar!


hai semua !

tajuk yang sungguh penuh dengan penipuan sebenarnya,kawan aku yang datang dari kelantan hari tu dah berkali-kali dah datang kuala kangsar,bahaaa.sebenarnya bawak kawan shooping bersama-sama biar sampai habis duit.gitu...


jangan disangka-sangka ,london juga ada di kualee



masa duk tangkap gambar kat sini..ada sorang pakcik ni lalu then cakap,

"pokok dah lawa,orangnye tak lawa"

gurauan sentap tu namenye pakcik -..-



walaupun kuala kangsar ni tak de la maju sangat,takat the store je paling besar
tapi sebab kuala ni cantik..jadi aku suka..heheheee


dah lama gila aku tak jejak taman permainan ni,walaupun hari-hari duk tengok.
kecik-kecik dulu memang hari-hari la datang sini..
tunggu kakak habih tuisyen..ekekee


bendalah ni still ada lagi dari aku umur 5 6 tahun dulu..




disebaliknya..

sebab tak de orang masa ni,aku memang buai laju-laju!
lepas gian -....-


lepas tu hujan pulak,jadi kami berteduh dekat pondok dekat situ


maka kita bertapa la sebentar....





masa tengah tangkap gambar tu tiba-tiba pulak kucing ni datang.
aduhh..tak taw nak kata la,sian gila aku tengok..
nak bagi makanan,apa pun tak de jual kat situ..

sobs!sobs!



tula sungai perak!

tu jelah,balik tu makan terus pengsan dua-dua orang..penat sangat!

have a nice day ^_^

12 comments:

permatabiru said...

pernah bw ank main taman kat k.kuarsar nie

Niena Reen said...

Amboih, lawa mulut pakcik tu erk.. Sesuka dia ja. Ish ish.

Seronok letew jejalan ngan kawan. Hiks! :D

Cikgu Norazimah said...

mesti pakcik tu nak ngorat, sajer bg ayat sentap ! hehe

Cikgu Norazimah said...

mesti pakcik tu nak ngorat, sajer bg ayat sentap ! hehe

Asha Lya said...

tak sampai lagi lya ke perak..nak kena cili mulut pacik tu

Anizz Annisa said...

kasar betul gurauan pakcik tu..huhuhu.. due2 comel la.. pkcik tu jelez kot sebab tak tgkap gmbr dye..huhuhu

Tashira Sha said...

huih cantiknya pokok tu kak :3
pergghhh apehal pulak dgn pak cik tu

Jia Rizaira said...

dah lama gak tak berkujung ke taiping ni...

Cik Puan said...

oooooo...kt sini upe nye miza buang ekkk.....hahaha..seb baik tak berbau taman tu...ok joke lagi....harharharrrr

Lieya Von Jay said...

mcm kangaq gak la miza, ada the stor ja hikhik.. tapi tetap syg bandar tempat kita membesaq.. akak pon teringin nak naik buai nak hayun laju2 ^_^

Shakira Pathi said...

aku selalu jg la singgah sini kalau nak balik penang dari arah perak. nampak kucing gemok2 dekat sana hehe

cikmisi leen said...

lame dah gak tak berkunjung ke sana .. huu ~ :)