4 May 2014

april loves!


assalamualaikum :)

dah masuk 4 mei pun,baru tekedek kedek nak update blog,hihii.kawan lama datang rumah terus tak tengok blog.kalau tengok pun kejap2 dekat henpon ceconek kite tu.baiklah,nak tunjuk yang selalu drop komen dekat sini masa bulan april!

makaseh bebanyak!!

1) http://azlyiejah.blogspot.com/

2)http://ourmemoria.blogspot.com/

3)http://girlzowey.blogspot.com/

4)http://ecahwacha.blogspot.com/

5)http://norminieza.blogspot.com/

6)http://ohthrillers.blogspot.com/

7)http://www.cekgunorazimah.com/

8)http://sweetsouryaya.blogspot.com/

9)http://www.mizzaiza.com/

10)http://applemasin30.blogspot.com/

11)http://wanmaruzen.blogspot.com/

12)http://mystiquelolita3298.blogspot.com/

13)http://blogashalya.blogspot.com/

14)http://sweethoneybelle.blogspot.com/

15)http://upsidesdown.blogspot.com/

16)http://www.dianarashid.com/

17)http://adnan-daughter.blogspot.com/

18)http://wafacw.blogspot.com/

19)http://myimpiannaad.blogspot.com/

20)http://mindakabur.blogspot.com/

tula semua untuk 20 orang,terima kasih banyak banyak ^_^
jangan lupa jenguk blog mereka yang osem tu okay,janji?!

have a nice day :)

9 comments:

Normi Nieza said...

yeayy..cik nor no.5..:)

msredcheesecake said...

tahniah pd yg tersenarai

Niena Reen said...

Wah.. Kita happy ada nama kita. Keke. Suka comment dekat blog kak mirza saya... :D

Harith Iskandar said...

untung laaa sapa yang dapat love 20 tu..hehehe ;p

Lieya Von Jay said...

eh eh , akak punya blog pun ada .. hikhik. tq kat miza jugak sbb selalu mai jengok akak d blog ^_^

Cik Puan said...

wooowoooo..terima kasih jugak miza oiiiii...

Lieya Yaya :) said...

eh eh . yaya no 8 . heheh . tak ape nanti yaya drop komen banyak banyak lg . hehe

Anizz Annisa said...

ehhh..name akak pun ade..hehhe.. suke dtg blog mirza nie.. santai aje..heheh..thanx mirza.. ^_^

Hafiza AizZawa said...

sama-sama mirza.. no2 ey.. tak sedar pun akak suke dtg sini rupenye.. hihi...