11 April 2014

mirza syazwina sombong


assalamualaikum...

hmmmmm,
actually tak taw nak cakap apa,
tiba-tiba dapat komen yang tak berapa nak best,
komen yang cakap aku ni macam membangga-bangga diri pulak.

jadi,
aku buat keputusan untuk delete entry sebelum ni,
takut lebih banyak orang pikir benda yang sama.
jadi siapa yang komen dan baca maafla,hmmmm

yahh...
entry sebelum ni aku bercakap pasal kakak aku,
i miss her!dan just tulis dia study dekat mana 
dan tengah bercuti dengan kawan-kawan dia somewhere,
tak taw la,mungkin sebab tu aku kena cop bangga diri kot..

haiyooo..aku ni kapal terbang pun tak prnah naik,
just tulis rindu dekat kakak dan sayang keluarga.itu je..
semua yang aku tulis dalam blog ni tak langsung nak riak-riak..
lagi pun nak riak sebab ap??aku ni bukan orang kaya yang ada jet peribadi sendiri 
nak riak-riak..kalau ada kot la kan......hakhakk..gurau jee.. (-..-)

jadi,
cuma nak cakap yang aku share apa-apa dekat sini,
adalah suka-suka..riak???
tak de langsung....cuma happy bila aku tulis orang baca dan komen.
itu la saat yang paling happy sekali semasa aku menulis blog.
owh!tak lupa jugak kawan blogger..

okayla,itu je..
mirzasyazwina bukan sombong taw :)
bye...


6 comments:

Tashira Sha said...

laaa,diorang salah faham lah tu. biasalah. chill erh kak?

Ninaa Hassan said...

haishh tangg mana mnunjuk pon tk tau. alaa , akak tk sombong ahh.
ninaa dh baca td tp tk sempat nk komen , tup tup tgk2 dh dlete.

hermm jgn sedih la kak miza, dy dengki dgn akak letew

Lieya Yaya :) said...

nope . akak mirza tak sombong lahh :) lagi pun akak just nak share nak luahkan perasaan rindu akak dkt akak pnye akak . ignore je lahh "org" tu kak :) i am always support you :)

Cik Puan said...

abaikan je lah miza oiiii...
blog miza..suke hati lah nak tulis ape kan...bukannya miza dok mengata orang..ape lah salah nya kita share kegembiraan kita kat blog..

Normi Nieza said...

kalau miza sombong dia tak singgah blog cik nor..:)

Hafiza AizZawa said...

dorg nie tak de hak nak ckp riak ke.. sombong ker.. dengki la tuh..