18 April 2014

mama cakap ini semua salah kite T-T


hai semua!

hari tu masa nak pegi pulau pangkor masa hari jumaat tu kitorang behenti dekat masjid ni.tunggu abah solat jumaat.aku dengan mama duk la merempat dekat tepi kedai dekat situ..heheee.lepas tu mama tanya aku dalam fon mama ni tak de game pun..

"game bowling ade tak??" aloloooo..comey je soalan..hikhik

lepas tu aku cari la game dalam tu,game yang belum install lagi...aleh-aleh gua terjumpa game pou..

"mama!!main game ni,best taw..femes dulu ni.....!blablaaaa..." (gila eksaited aku terangkan kat mama)

lepas tu aku pun install lah game pou tu..ajar mama dan terangkan macam pensyarah ajarkan anak muridnya..ekekeee~!bayangkan dua beranak asing yang duduk dekat tepi kedai yang sunyi sepi yang anaknya tungku lumus ajar mama dia main game..

...........................................................................

"ni semua salah ijalaa yang ajar mama ni!"

uuuishhh sentap ceq!salah apa pulak??

"ni ajar mama main game ni,kan dah tak nak behenti....."

"krik..krik..krik...(-....-)"

dalam kereta mama main pou,sampaikan masa tu lepas balik dari pangkor mama tak nak turun kereta sebab belum game over lagik..ayoyoyoooo...!hahaaaa..


pou mata stim..akakakaaah!ni la pou mama kite..dah besar dah dia...sihat walafiat..gemok gedempoorr..oklah...have a nice day ^_^



8 comments:

Tashira Sha said...

sama ngn my mum!. hahaha. tiap2 hari dok tukar baju pou,pas tu tunjuk kat kite pulak. -.-

wafacw said...

haaaa hahahaha jadi tok guru lagi hahahaha

Niena Reen said...

Hamboih dia.. Pengaruh mama eyh! Saya main pou masa mula2 memang tak nak berhenti tapi last2 memang tak tengok dah pou tu. Tak larat nak menjaganya. Sikit2 menjerit. Kekekeke... XD

Miss Boo said...

rindu main game pou ngn mr. sepet... hahaha...

Mizz Aiza said...

hihi.. bagus betul miza ajar mama main game..

Anizz Annisa said...

hahah..mak akak pon same mirza.. sabo je la..heheh..

Lieya Yaya :) said...

hahah . sempoi abes mak akak main pou . hehe . lepas ni aja main game lain pulak kak . hehe

Cik Puan said...

kahkahkah...dah ade binatang terbnakan dah...kene rajin2 mandikan,bagi makan,bagi tido..kalau tak merengek lah die...
miza..lepas ne jangan install kan game candycrush pulak..penyakit sawan CC susah nak sembuh..caye lah..cik dah alami dah..