23 April 2014

istimewa untuk anda semua ^_^


assalamualaikum :)

dulu pernah jugak merasa kena beli buku teks sendiri.payah jugak le nak mencari satu-satu kedai tu kan.ada yang ada tu kira nasib baik la.yang tak de kena cari pulak kedai lain..seksa betoi..

kalau universiti buku teks dia semua mahal-mahal kan.takat dapat bocer buku tu boleh beli berapa kerat je buku.walaupun aku ni tak merasa lagi masuk uni tapi orang selalu cakap buku uni mahal.kan kan..ratus-ratus gituu..uiishh..

tapi tapi tapi tapi...........bace dulu sampai habeh..!

korang taw tak apa tu bookup???

tak taw?mai nak habaq maii....^_^


bookup ni menjual buku secara online.senang jekan sekarang ni.hujung jari je.jimat minyak kete jimat tenaga..ekekee.bookup ni diusahakan oleh orang tempatan untuk bantu orang dekat luar sana terutamanya students  untuk dapatkan buku yang super murah!

bedesing tak telinga dengar perkataan murah?miahaaa!kata nak support local product.g jenguk laman web dorang dekat http://bookup.my/


baikla,ini ada beberapa sebab kenapa kita kena pilih bookup :

yang pertama sebab buku dekat bookup ni murah-murah.yela,bukan semua student yang mampu untuk beli buku yang harga ratus-ratus tu kan.jadi kenapa nak pikir panjang-panjang.pegi je dekat bookup ni.nampak tak kat atas tu jenis-jenis buku,pilih je mana yang korang nak.simple!

yang kedua sebab dorang pun terima buku-buku yang korang tak nak dah.maksud aku korang boleh jual buku-buku yang korang tak nak tu.best tak dengar.pegi selongkar cepat buku-buku yang tak nak tu taw.tapi syaratnya buku tu mesti dalam keadaan yang elok,tak rosak ke terbakar ke semua.


alahhh...elok ke buku kat bookup niii????

jangan risau..mereka ni memang mementingkan kualiti dekat buku-buku yang mereka jual.jadi buku-buku yang mereka terima dorang akan teliti dengan baik untuk pastikan walaupun buku tu terpakai tapi dijamin boleh guna dengan baik tanpa cacat cela dan nampak macam baru!hekhek

mereka juga mahu pastikan pelajar uni sentiasa save!save! dan save!

membaca kan jambatan ilmu jadi tak rugi kalau kita jenguk sekejap kan,tengok buku mana-mana yang bekenan tu.tambah-tambah murah puleeeeeeeeeeeeee....

kalau ada pape,contact mereka dari sini ye:

Alamat : BookUp,219,Jalan Pasir Puteh,310650 Ipoh Perak
Laman web : http://bookup.my/
Email : mike@bookup.my / jacq@bookup.my



have a nice day ^_^


13 comments:

dilakhir said...

wah tq2.. ni maklumat bagus ni.. banyak kot buku dalam rumah ni.. nak jual laa hehehe :)

Asha Lya said...

akak dulu zaman belajar tak pernah lagi beli buku teks ..semua kena bagi pinjam :)..buku rujukan je la yang akak beli

Hafiza AizZawa said...

bagus perkongsian nie.. dpt membantu student.. tak de la terbeban sgt dengan buku yg mahal kan..

Niena Reen said...

Wahh.. Memang murah2 belaka.. Senang lah sesiapa yang nak beli buku banyak2 lepas ni kan! :D

Harith Iskandar said...

oooooo bagus nih.bagus nih.kejab lg nk jenguk lah

Lieya Yaya :) said...

wahh senang laaa mcm ni . jimat bajet nak kena beli mahal2 . betul buku u memg mahal2 . thanks for your information kak :)

Norhasniza Khalid said...

wah, kaki buku memang sakan lah membeli belah..

Sylarius Yusof said...

Bagus jugak beli buku-buku second hand ni. Walaupun agak lusuh, tapi content dalamnya tetap bernilai sama seperti buku yang dijual baru.

Ninaa Hassan said...

wahh bgus ni. senang utk student. hihihi maseh kak miza share

Aisyah Az said...

ecah dah bnyak kali bukak web ni.. seyes buku dia mmg murahh.. xsabar nk smbung belajar. jimat duit beli kat sini

Shakira Pathi said...

weyhhh thanks mirza!! aku mmg banyak ada buku sem2 lepas nak jual ni!! :D

Ain Eddihar said...

Assalamualaikum mirza perkongsian yang sangat best :D boleh beli cenggitu je . . tak payah penat penat nakpergi kedai . . huhu singgah menabung nuffnang :)

Cik Puan said...

aikkk...buku second hand pun ada?pestaim cim dengar ne..tapi bagus jugak macam ne..biarpon second hand tapi kualiti nye same..