28 April 2014

gue rasa eksaited terlampau nih!


assalamualaikum ^_^

sesungguhnya entry ini adalah entry berbaur eksaited kuasa berbillion lion trilion lioonnnnn,
oh yeh!!ahaahaha! (joget sikit aih)

taw tak kawan gua yang dah lama gua tak jumpa tengah ada dalam rumah gua sekarang!
last jumpa pun lepas ambik result spm dulu,hmmmhmmm!lamenyee..
rindu giloor bak hang,

kawan masa form 4 form 5 dekat mrsm kepala batas dulu!
uiishh!rindu gila kat dia,sangat sangat sangat!!

kitorang merancang nak jumpa sejak tahun lepas lagi taw..
tapi sebab masing-masing sibuk,memang tergendala segaleenyee..
sedih kot tiap kali plan mesti tak jadi

akhirnya Allah temukan jugak kami berdua
yabedabeduu!

oleh ituu...heheee
nak mintak maaf siap2 sebab mungkin akan kurang blogwalking sikit,sebab kawan gua stay kat sini,nak dating puas-puas!
i tak mintak maaf sebab akan jarang update blog sebab i taw tak de sape tunggu entry i.
kuakuakuaaa..hikhik


nah gambar ajet ajet kopi arabica!muahaha

okay semua!
have a nice day ^_^

13 comments:

Aqilah Azmi said...

hihihi bestnyaaaa cantik!! <3
heheheh arabica girl <33
hehehehe.

bestnya dapat jumpa balik hee~~

wafacw said...

Ohhh... rupa-rupanya bekas anak murid ustaz mursyid mustafa la ni yea..

hahahaha... memang seronok kalau jumpa kawan yg lost contact dah lama dah... so enjoy yourself...

tapi jangan tak selalu update blog... kita berblog kadang-kadang for our own record... mana tahu memang ada orang selalu jengok blog kita? kesian org tu.. :D

Ida Scripters said...

Wahhh bestnya dapat jumpa kawan lama tentu tak cukup masa nak cerita itu itu... sambil2 singgah isi tabung

Normi Nieza said...

gumbiranya dia..hihik

Tashira Sha said...

hahaha. enjoy your day kak :)

Lieya Von Jay said...

besh dapat jumpa kawan yg dh lama xjumpa :)

asha hana said...

sayang rindu :'(

Shakira Pathi said...

sapa dia mai rumah hang weyh?

Aisyah Az said...

terserlah keeksaited-an kak mirza.. have fun yaahh..

mirza syazwina said...

kak hana....!
rindu kak hana jugakk..
sobs!sobs!

mirza syazwina said...

kiera,zehan yang datang rumah..hehee :D

Hafiza AizZawa said...

jupe kwn lama sape yg tak seronok kan.. enjoy yer..

Cik Puan said...

xpe..kite faham..cik pon Dah jarang berblogwalking semenjank berbisness me...cehhhhh....
nanti jangan Lupe uplod gambo banyak2 tauuuuu....