10 March 2014

I LOVE U IQRAM


assalamualaikum :)

budak ni kalau dapat cium memang aku akan cium habis-habisan.tengah pikir ni nak bagi ap dekat besday dia bulan lima nanti.dia kalau datang rumah aku,mesti cari laptop..tengok utube..kalau tak,tak reti nak duk diam..semua benda nak angkat..ubah-ubah..letih melayannya...ekeke

hari ni nak tunjuk gambar dengan buah hati aku ni..tu je.. ^ ^


background tak lawoo


baru lepas potong rambut budaks ni..dahi luas..


"aisshhh..pandang kamera tu!"



sumpah aku seram tengok gambar ni -_-


ni baru tak seram..omei omei gitu ^ ^


aduhhh..terus berangan nak ada anak sendiri...

k,baru 20 taun..

have a nice day!

9 comments:

leyla nurjatiey said...

lah..baru 20 tahun ke?? kte sama baya..
btw comelnye iqram..

Sweethoneybelle said...

nak baby jugak tapi belum ada rezeki . . hehehe . . omeynye dye :)

Lieya Von Jay said...

terserlah sifat keibuan di situ :)

Normi Nieza said...

comel..:)

Cikgu Norazimah said...

alolo...comeynyer ;)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alajai.. comelnya dia.. :D

Niena Reen said...

Alahai sweetnya akak dengan dia.. HIhi, nanti bila akak dah ada anak sendiri mesti lagi sweet! Hihihik! :D

Cik Puan said...

hamboiiiii.....terserlah ciri2 keibuan di situ..hahahhaa
aihhhh...dah elok2 cute gambo tu...di seramkan pulak...

arina abdul rahman said...

comel.. kbai..hehhe