7 February 2014

games girlishh aku dulu-dulu

assalmualaikum :)

kalau teringat zaman kanak-kanak dulu rasa macam tak sangka je aku dah duaploh tahun.tak sangka dulu aku kecik sekarang aku la yang paling besar.wahahaa.kalau masa aku kecik dulu mana ada internet kat rumah.kalau guna internet pun dekat sekolah(cam taw guna je)

tapi ingat lagi dulu aku minat gila minat main game.tapi bukan game lumba kereta ke,lawan ke.aku suka main game makeup. ntah sebab tu la sekarang ni aku minat gila minat dengan makeup..huwaaa!



ni la game yang mula2 aku main bila aku kenal apa tu internet.eksaited nya jangan cakap la.nak cakap pun rasa malu.huhuu.tak de rasa jemu langsung.pagi petang siang malam yang ni je yang aku mengadap.best bila dapat makeup muka barbie tu. ^ ^

masa kecik i tak de barang makeup jadi contengmuka barbie,dah besar ni baru dapat conteng muka sendiri.wuhuhuu


bila dah up sikit,pandai dah cari game lagi tapi masih dalam ketegori yang sama.game ni aku suka main dengan adik-adik aku.termasuk adik laki aku.hahaa,memang tak boleh belah kalau ingat balik.sebabnya game ni kita makeup kan dia lepas tu ada pulak keluar markah.aku pun berlawan la dengan adik-adik aku tu.

owh,kakak aku tak join sebab dia dah besar... :3



yang tu aku baru je buat.saje try test.lama dah tak main..69%..ok la tu.bhahaaa.kira macam ni la aku suka main dulu.lawan markah dengan adik-adik aku sapa tinggi dia la yang menang.terasa diri ini sangat girlishh masa zaman dulu kala.

kalau aku ada anak perempuan nanti,akan ku turunkan game ini kepada beliau.muahahahah!..dari main benda yang tak tentu hala.. :p


sekarang saya dah besar,tak main dah game tu..tapi kadang2 tu terbabas jugak..bahaha!
kenangan :')

have a nice day!

8 comments:

Cik Puan said...

cik mase kecik2 mane pandai main cenggini mirza..cik mase kecik main tanah je..,main masak-masak..main kawen-kawen..makeup2 muke gune pencil kaler lepas tu letak bunga2 yang mak tanam kat telinga...hahah
sekarang dah beso ne....dah tua ne....dah kawen ne baru main game cenggini...tak caye???cik ade download game makeup2 ne kat hp....seryessss :D

Niena Reen said...

Elele, cute ja kak mirza main game tu semua. Tapi okey letew! Saya pulak masa dulu2 suka main cooking games. Makeup2 tu ada la jugak sekali sekala. :D

Farah Annur said...

Kite geng...Yeah!! saya pun suka giler main game makeup ni. dulu selalu pinjam broadband dan laptop kakak sebab nak main game ni. skrg ni dah tak main. rasa macam nak main je. hehe.

Gee Lion said...

Saya pulak suka download games yg adventure gila-gila.
Atau games carik barang.
Game mekap-mekap ni selalu kakak dan adik je main.
>.<

Nazirah Mohamad said...

hihi...dulu suke main game bab masak2 je...tp kdg2 suke kacau adek bila tgok die main game ni...

Dzureen Darwis said...

Saya masih main sampai sekarang

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

waktu kecil akak takde lagi game online macam tu.. mesti best main game tu..

dilaella Ella said...

adik akak suka main game ni dulu, seronok tengok hehe :)