3 January 2014

surat cinta zaman sekarang



assalamualaikum :)


terjumpa dalam facebook tadi.saje nak share untuk hiburan..ehh?untuk pengajaran juga..
adik-adik yang baru berjinak dalam percintaan jangan buat macam ok.lagi bagus jangan terjebak langsung la untuk adik di bawah umur ^ ^

rm5 duit mintak putus yang aku paling tak paham -__-.

salam jumaat :)


21 comments:

siti zawiah said...

haha..lawak lah..

btw,jemput join,.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-szl.html

timm_bill said...

aduhai..kanak2..haha!!

Al Kisah said...

kecik kecik mintak 50 hinggit.. takat kuar p BB.. boleh p huha huha.. bila dah besar nanti, mintak putus claim 50 ribu.. hahaha.. rosak masa depan..

Cik Puan said...

wakakakkakaa....mirza,cik ade nampak kat fb surat ne tapi cik tak bace..bile mirza post kat sini baru cik bace..alahaiii gelak cik....gileeeeeee surat ne.boleh2 nye nak mintak ganti pulak barang2 die..yang ta bleh bla yang RM5 tu....

nae nematoda said...

hahahaha, hilang stress jap baca surat cinta ni...bhahahhaaha

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tak faham dengan budak-budak zaman sekarang.. kecil-kecil dah pandai berkira macam ni.. hehe..

Lieya Von Jay said...

ni surat betol ka main2 ? mmg lwk laaa :)

Dzureen Darwis said...

Haha kena buat buku kira-kira start dari sekarang ni :p

ezyra daniel said...

haha..pape pon otak budak nie bergerak jugak la..sebab mintk ganti rugi..selamat dia tak saman malu..

Gee Lion said...

assalamualaikum cik belog,

1. depa g dating, perempuan tu ke belanje lelaki?
2. playgirl = perempuan couple banyak; playboy = lelaki couple banyak. betul tak??
3. RM5 tu buat ganti rugi hubungan namanya. tapi tak sah kalau sebelum couple tak sign apa-apa agreement. eh?

-_-"

asha hana said...

kak hana pown ada jumpa td kat fb. karut je. hahah

Mime MF said...

haha eh2 dasyat betul surat cinta skrg...bayaq hutang skrg...haha

ANAK ITIK said...

Hah hah hah.. Terkezut anak itik membacanya. ingatkan nak insaf taknak jadi playgirl lagi, rupanya nak minta ganti rugi...

puteri kasih said...

macam-macam bebudak zaman sekarang ni...boleh pula berkira kira camtu..hehe

Normi Nieza said...

haha..buat malu jer..:)

Sop said...

bagus tul
mesti ramai yg terpikir2 pas ni nak cari makwe atau tak
dah ada susah plak nak clash... huhuhu

Hafiza AizZawa said...

lucu.. mintak putus pun kene bayar 5 hinggit.. adoi...

diana said...

budak2 ni macam2 la..heehhe

Sya Mimie said...

Rm5 sebab minta putus.. kira macam duit tebus la tu eh..hahaha

dilaella Ella said...

berkira sangat hehe..macam-macam lah budak sekarang ni.. :)

fatin hazirah said...

hihi :/
terbaik ah kalau laki tu BAYAR semua balik .