3 December 2013

poyo memalam

selamat pagi! (sebab sekarang sejuk macam pagi )

sekarang dah tak de apa-apa yang nak dirisaukan lagi..maksud aku tak dela nak risau pasal buku dah kan sebab semua buku aku dah aku tempatkan dengan selamat dekat bilik stor kat belakang tu.mihmih.exam kan dah habis ^ ^

malam semalam tido lambat,kalau masa time sekolah dulu,jangan kan kata pukul 1..pukul 10 p.m pun aku dah stat ngantuk dah..apa daa..kalau aku tido pukul 12 tu kira lambat la tu.acane nak duk u yang tido 1..2 pagi ni..kalau buat benda yang lagho tak dela pulak ngantuk..teheee.aeh,bukan lagho bukan2 ae..

so..malam semalam aku telah membajet demi lovato sesorang dalam bilik,tak de sapa pun taw..sebab semua dah tido..tinggal aku sorang je.kucing pun tak mau teman aku malam ni,dia tidur dekat luar.

























puttin my defences up
cause i dont wanna fall in love
if i ever did that
i think i have a heart attack!!

posin macam zaman baru nak up dulu,bhahaaa

tak reti pun makeup,hentam kromo sahaja..tak mungkin aku akan keluar rumah dengan muka macam ni,keluar belog tak ngape..

muntah kalau perlu ^ ^


tutup mata kalau perlu :p


last2 diri sendiri yang merana sebab sakit muka dok tenyeh makeup yang melampau ni,terus sapu krim alovera kat muka,baru sejuk :)

ala..kita memang suka makeup,tak pela kalau orang cakap natural beauty lagi lawa (perasan).asalkan kita sonokkk!  ^ ^

have a nice day 


17 comments:

PeRdU cINta said...

sekali sekala berinspirasi ye..pun ok :)

Normi Nieza said...

comel..:)

Niena Reen said...

Wah wah, suka sangat main makeup2 ya.. Hihik. Mirza Lovato. Ngeee~~~ ^_^

HAJAR said...

Comel..comel.. :)

ezyra daniel said...

kalau bosan2 pon sye suka gak makeup muka sndri..ahahah
btw cntik awak makeup^^

Ayu Zan said...

ala tomel2...

Aisyah azizon said...

alahaiii comelnyaa awakkk.. demi lovato ! love love =)

asha hana said...

owhhh berangan erkk dear?? haha :P

Cik Puan said...

hamboiii...hamboii..beso nye mate.....

Super Girl said...

best kan mekap . kita sama >.<

Lieya Von Jay said...

spek tu akak suka!!! ^_^

Nadiya said...

bolatnya mataa, takut kita tauu. tapi lawaa aww

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comel je akak tengok.. semakin terserlah mata.. :D

dilaella Ella said...

wah cantiknya mekap mata..suka tengok :)

baby comel said...

cantik dan comel.. bukan macam lagi dah. mmg comel pun. bulatnya mata dia =)

Ren Oh. said...

DAT EYES.... so gojes :I

Tasneem said...

okey, tok sah comment panjang panjang. tasneem nak mekap kan tasneem boleh? haha :p