18 November 2013

lailaiiii

hai dan assalamualaikum :)

tajuk belog yang ntah pape,haisshh.ni semua sebab tak de idea langsong nak updte belog.jenuh pikir dari semalam aku nak update apa.selalu kalau tak de idea tak de sampai macam ni sekali teruknya .maka terhasil lah entry ni..

sejak habis exam ni,idea langsung tak de.lagipun sekarang ni tengah sebok dengan baby kitten yang baru tu.kejap2 kelua rumah tengok.dengar bunyi anak kucing tu.ya ALLAH manjanya!eeeiiii..geram!heheee :D

























ni la buah hati kita yang baru,hari tu kata ada 4 ekor kan,sekarang ni ada 5 ekor pulak.nanti baru cerita sebab apa.suka tengok dorang tidur.lagi-lagi lepas menyusu..tidur ta bo kap alif nga..tidur tebongkang.ngehngeh

k lahh cawww!


16 comments:

Normi Nieza said...

comel.. umah cik nor ada 3 ekor..:)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya.. akak paling suka tengok yang warna 3 rasa tu.. kitten tu boleh jadi idea untuk buat entri juga tu mirza..

dilaella Ella said...

comel je tengok anak kucing tu tidur macam tu :)

Niena Reen said...

eii geramnya!! hihi..

Cik Puan said...

hahahaaa...kecik2 memang comei..bile beso lagi comei.

Shakira Pathi said...

Comelnya :D

Aku Penghibur said...

comelnya :) nak satu :)

asha hana said...

baby awak boleh jd kawan dengan bby kak hana. nanti akak nak update jugak la. hik2. :D

ezyra daniel said...

waahhh tahniah..ada ahli baru dekat rumah hehe...btw done klik nuffnang hhe

Invisible Me said...

Comel. Jadi peneman :)

Lieya Von Jay said...

comel..... sedih teringatkan coby yang hilang bila tengok kucing2 comel ni :(

Hafiza AizZawa said...

comelnye.. 4 ekor.. mst terhibur ngk telatah kucing2...

Cik Itah@RRP said...

alolo comelnya baby kucing :)

isi tabung nuff :)

sha dhira said...

huwaaa.. comelnya... :)
datang sini balas kunjungan..

fatin hazirah said...

mirza , hari tu kan kan .
ada mama kucing ni .
dia pregnant .
dia datang umah itewww :(
dannn last last , laamaaa laa tak nampak dia .

cuba teka jumpa kat mana ?
TONG SAMPAH :D
dia beranak anak anak kat situ . how creative it is ?

Sya Mimie said...

bby kitten yang cute!.. :)