24 November 2013

kiutnya baby makan lemon!

assalamualaikum :)

sape kat sini suka baby!angkat kening laju-laju cepat.eh eh eh..samalah..tapikan aku sebenarnya baru taw nak dukung baby tahun ni..bahahaaa,malunyee.tapi kalau nak angkat baby yang baru lahir tu memang tak la,takut sebab lembut sangat lagi..kang jadi pape..mamp!

hari tu usha dekat yotube,macammna boleh terbukak video baby fest time wit lemon.comel gilorrr lahh..sampaikan aku pun terikut jugak buat muka macam diorang..bhaahaa!

apa lah salah budak ni sampai diperlakukan begitu oleh ibu bapanya,ummphh!




why so cute haa??!

p/s:nanti ada anak pun nak buat camtu jugak la,hikhook (5 tahun akan datang)

happy weekend peeps !


10 comments:

HAJAR said...

Cute.. ;)

NUR ANNISA said...

hahax comel n klakar giler..
orang besar makan pon muka
camtu tu cume tak brp cute je ehek:)

Niena Reen said...

Memang cute gila kot buat muka bila makan lemon tu. Hikhik. :D

asha hana said...

kak hana suka baby !! haha comelnya. rasa nak gigit2 je pipi dia nie tw ! :D

Niesa said...

hahaha..comel gila!rasa mcm nk cubit2 je...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya tengok mimik muka menaham masam lemon.. :D

dilaella Ella said...

saya dah lama tak dukung baby, tak tahu pandai lagi atau tak hehe. comelnya tengok baby makan lemon.. :)

Shakira Pathi said...

baby melayu susah nak makan lemon2 ni hehe :p

fatin hazirah said...

atototo .
tembam tu !!

Sya Mimie said...

haha.. comelnyaaa.. akk rasa akk pun dah ikut terkerut2 kening tgk dorang mkan lemon tu..
nti ada ank nak buat gitu la.. pastu rakam.. haha..
bila la my bby nak muncul ni.. :p