4 November 2013

dengan lafaz bismillah :)

asslamualaikum :)

dengan lafaz bismillah kurang lagi tiga hari lagi aku akan menghadapi peperiksaan STPM penggal 3 tahun 2013.tak sangka dah sampai penggal ketiga dan lepas tu habis la status aku sebagai pelajar tingkatan enam,sedih~
























beza dengan exam stpm tahun sebelum2 ni,yang baru ni exam penggal 3 tiga hari je.tiga hari pun boleh tahan jugak susahnya.tambah-tambah exam sejarah,T-T.

sekarang ni memang kena jaga makan sebab takut tersalah makan nanti merana la daku masa exam.pernah masa SPM dulu makan pedas esoknya tuhan jela yang tahu.fobia!

jadi untuk penggal tiga ni aku mahu result lebih baik dari penggal 1 dengan 2,sebab penggal tiga ni ok sikit la kot,mehmehmeh.insyAllah :)..

itu saje entry pendek kemain

have a nice day!

STPM CANDIDATE :)


17 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best in your future undertakings dear...

ezyra daniel said...

good luck ye...pasti boleh jawab punye! hehe

Niena Reen said...

good luck kak. buat yg terbaik ya! :D

shafiqah said...

good luck sis . hehe . btw , saya exam gak tapi stpm sem 1 :)

asha hana said...

oh stpm rupanya. mati2 akak ingat awak amik spm. gud luck tw. do the best :)

tenku butang said...

salam.. cakkk...
singgah sini sebab nak jemput tuan tanah join Giveaway teman yg 1st ni.. sempena anniversary blog tengkubutang yang pertama.. HADIAH AWESOME SGT2!!
VITAMIN SHAKLEE X 2, HANDBEG, JUBAH, TASBIH, TOPUP DAN MCM2 LAGI..
jom join! mana tau ada rezeki? he2

http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

Shakira Pathi said...

Goodluck Mirza!! :D

cik azLyzah⊙.☉ said...

Semoge berjaye ye dik...Semoge tercapai ape yang di impikan..jangan lupe baca doa sebelom bukak kertas..

puteri airyn said...

Good Luck Mirza.. :-) Buat yang terbaik tau..!!

Lieya Von Jay said...

gudluck mirza ^_^ you can do it

Cik Qirra said...

goodluck :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga berjaya adik.. jangan stress ya..

Aefa Aerisya said...

gud luck mirza~ gambate~ chaiyok chaiyok~

dilaella Ella said...

All the best Mirza, good luck :)

Lynn Zulkarnain said...

Good luck Mirza. Sentiasa mintak doa dekat Allah tau supaya di permudahkan. :)

siara elina said...

waalaikumusalam. goodluck k . hihi saya baru je nak exam semester satu =.-" by the way akak comel lah .. suka mata dia hihi ^^

fatin hazirah said...

good luck :))