1 November 2013

cepat try ni :)

asslamualaikum :)

TEST KECEPATAN OTAK
1)jawan dengan spontan(MESTI CEPAT),tak boleh fikir lama-lama taw
2)baca satu demi satu
3)fokus...


permainan fokus warna



1........2.......3......mulaaa!!!!!






1)kertas A4 warnanya apa?
2)awan warnanya apa?
3)tisu warnanya apa?
4)lembu minum apa?






yang menjawab susu fokus anda terganggu,sebab lembu minum air,heheee

ada lagi....



1)rambut anda warna apa?
2)bulu mata warnanya apa?
3)jalan tar warnanya apa?
4)kelekawar tidur bila?





yang menjawab malam maksudnya fokus anda terganggu

kelekawar tidur waktu siang k :)


haaa!salah ngaku cepat,jangan senyum sorang-sorang,nanti orang ingat tak betoi pulak,heheee!!

tak de soalan ketiga :p


aku dapat dari group whatapps kelas,saje je sharing malam-malam hujung minggu ni,
jangan sedih2 dan tensyen ok,senyum sokmo!

have a nice day:)


11 comments:

Fath said...

erkkk! terkena sudah hehe.. tak fokus lah :D

Aefa Aerisya said...

haha.. sbb dah terkena kat soalan no 1, soalan no 2 dpt jwb~

SakinaAlia said...

waah..best2 boleh try ngan kengkawan la ni kan? mesti salah punya :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

nasib baik akak jawab seua betul.. hehe.. best juga main ni..

cik azLyzah⊙.☉ said...

Fuhhhhhh!cik Fail....Fokos memang sangat2 terganggu...kohkohkohhhh

dilaella Ella said...

terkena sudah..soalan kedua tu saja yg betul hihi.. :)

asha hana said...

hahah serius kak hana terkena. cehh. :P

Lieya Von Jay said...

dua2 terkena . hehe memang tak fokus

Shakira Pathi said...

kelekawar tu aku jawab jawaan di, binatang ni tak wujud hahhaaha :p

fatin hazirah said...

lembu minum susu pergh -,-"

Sya Mimie said...

haha.. yg akhir mesti silap jwb.. =.=