10 November 2013

makan,jalan,selfie :)

assalmualaikum :)

perut rasa lapar walaupun tadi dah menlantak dua mangkuk bihun goreng untuk sarapan dan sepinggan nasi lauk daging goreng.tapi sekarang masih berpikir nak makan apa kejap lagi sementara tunggu malam,huahuahua

jadi petang2 ni nak share gambar yang tak berapa nak lama sangat,gambar jamuan pengawas.jamuan dibuat sebelum exam hari tu,rindu nak makan ciken cop ^ ^

menu:
1)ciken cop
2)nasi goreng
3)laksa
4)cheese tart
5)kueh
6)air oren














































cube cari kite!cube cari kite! -_-


























lepas makan sampai nak pecah perut,kitorang sekawan terus pergi taman dekat2 situ jugak,nama pun bandar diraja kuala kangsar kan,mestila banyak taman.lawa pulak tu.promot tempat sendiri

cantik kan,banyak pokok..sejuk mata memandang..gitu~



gambar ada banyak gile sebanarnya tapi yang tu je la yang aku letak walaupun banyak gambar sendiri je.wuhohohoh!akan rindu masa ni terutama dengan kawan2!

p/s:nak try buat tudung macam kak hana kiut tapi tak reti lagi,tengah belajar,heheee ^^

have a nice day :)

11 comments:

Shakira Pathi said...

cheek bone kemain :p

Lieya Von Jay said...

dulu masa pergi perak macam pernah lalu ja kat sini. ^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dah lama tak lepak di taman kuala kangsar tu..

Teena Tna said...

Chicken chop! Aritu baru makan jugak. Sedap sedap sedap

ezyra daniel said...

best nye dapat hangout dekat situ dengan kwan2..!

Cik Puan said...

sejuk mate memandang kan...bunga pon banyak..cantik2 lagi tueeeee...kimsalam ek kat bunga tudung merah...hihiihh

puteri airyn said...

Amboi sedapnya chicken chop..

dilaella Ella said...

wah sedapnya makanan.. :)

asha hana said...

perghhh makanan sedap2. haha laksa fav akak tw. :)

fatin hazirah said...

dapnya :(

Sya Mimie said...

comelnya dia.. :)
teringat masa join jamuan pengawas dll dulu.. kenangan..