27 October 2013

blurrr~~ -___-

hye!

rasa macm entry aku makin la ma makin membosankan.makin nak dekat exam makin idea nak menulis makin lenyap,tak kurang dari dua minggu lagi bebs..

hujung minggu kali ni aku habiskan masa keseorangan,mama dengan abah pergi upsehh,adik-adik semua duk asrama,kakak nun jauh di uk.tinggal la ku seperti anak tunggal dalam rumah ni.nasib baik la ada budak comel dekat sebalah umah,boleh jugak menjadi peneman di kala kesunyian,pergh!

muhammad iqram zikrie :)

kalau tak jumpa budak comei ni sehari tak sah,mesti jumpa gak.jadi hari ni aku menaip entry ni sangat lambat.ntah kenapa rasa macam blur gila sekarang ni.buku dah bawak ke hulu ke hilir tapi tak gak bukak bukak,buku bersepah sepah pandang sebelah mata je.haiyaak! nape ni...

yang paling penting kerepek kesukaan aku duk atas meja pun aku buat jelingan manja je.malas nak makan,makan pun malas ka dei?


jadi aku mengadap belog kak aten liyana je.baca entry lama-lama beliau.mana taw boleh dapat inspirasi kan :)

sebelum merepek macam-macam,baik behenti cepat-cepat..

have a nice day!

dont blur like me ok! :)


12 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat berhujung minggu adik.. :D

Norhasniza Khalid said...

selamat berhujung minggu juga, mama singgah dan klik nuff mirza, bosan lah.. mama pun blurrr.. hihi

puteri airyn said...

Blog Fatin Liyana memang best..

Normi Nieza said...

study jgn tak study mirza,..:)

dilaella Ella said...

buat yang terbaik untuk exam nanti ya mirza.. comel budak tu.. :)

Shakira Pathi said...

Muka macam gigirl tapi boboy rupanya :)

asha hana said...

awak sama baya adik akak la dear. hehe gud luck utk spm :)

Ida Syuhada said...

Ini pun dah dikira entri gak ... janji ada orang baca hhehe

Murni Amir said...

mirza sama la kita . . sis pon skrg dah blur dah tatahu dan nak menaip apa dalam entry ha . . dok tngok org len senang je updte entry . . banyak pulak idea dorang . . mcm sis updte lepas tu padam balik . rsa ayat tonggang langgang . . hehehe . . give me 5 skit :p hee ~

Lieya Von Jay said...

gud luck mirza :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Same lah...tu lah kekadang blog sonyap tak berisi...

fatin hazirah said...

bosan ke ?
tak pun :))
love to read and stalk awok !