7 October 2013

alhamdulillah,rezeki ni...:)

assalmualaikum :)

aku tak pernah post pasal CPUV nuffnang aku,jadi hari ni nak cerita jela sikit.

kalau sebelum ni selalu tengok blog orang lain post pasal ni,kejap-kejap ada je CPUV yang melekat.
hebat2..aku pulak masa tu tenguit-nguit lagi,huhuuu

alhamdulillah,lepas amalkan apa yang patut aku buat,aku study sikit cane cara nak dapatkan CPUV ni,

1)updated survey...

2)hantar ticket dekat nuffnang...(aku buat ayat sedih kot dengan broken englishnya) bhahaa!!



















alhamdulillah,hari ni melekat lagi 2 CPUV aku,tekejut beruk mak aiihh..bagi aku ni luar biasa,bagi korang tak la..uhuhuhuuu~

pape pun besyukur sangat dengan rezeki ni,tengah ada 4 CPUV yang tengah on going,alhamdulillah. :).terima kasih juga sebab sudi menjengah blog ni ok!muaahh,kiss sikit..hee

have a nice day..!


13 comments:

SecretOfShaila said...

tahniah..^^

Dzureen Darwis said...

Wah, kita belum ada masa lagi nak fokus kat Nuff ni tapi nanti lah memang nak fokuskan diri kat Nuff :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah.. tahniah adik.. akak dapat klik sony je.. 2 lagi tabung adik tidur pula..

Lieya Von Jay said...

conngratzz dear . ^_^

Murni Amir said...

waaa best la . . kak muni smpai skrg tak boh lagi nuffnang ni tao . . sebab tak berapa arif sangat dengan benda2 ni . nanti boleh la bersifu dengan mirza ;)

Lynn Zulkarnain said...

Tahniah dik. Tak reti lah pulak pakai nuffnang ni. huhu

PeRdU cINta said...

tak reti la pulak..seronok tengok sahabat lain publish..apapun tahniah ye..

Harith Iskandar said...

tahniah tahniahhh ader jugak kan? :)

dilaella Ella said...

Alhamdulilah..rezeki Mirza tu..tahniah :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Alhamdulillah...susah betol nak lekat duit nuffnang ne kan..hahahaa

Ida Syuhada said...

Tahniah, rezeki tu... ida juga la yg masih tak berapa faham lagi pasal nuffnang ni

asha hana said...

rezeki mirza. hana baru satu. haha ALHAMDUILLAH. :)

Sya Mimie said...

murah rezeki :)