21 September 2013

today memory,ahaa!ahaa!



gambar di atas ni semua kepala senget tanpa dirancang.sehati sejiwa la katakan....

hai!hola!

hari ni nak cerita pasal diri sendiri je dan nak menegaskan entry kali ni tak memberi sebarang informasi yang menarik kerana hanya memaparkan muka-muka yang comel belaka sahaja.kihkihkih .lagi satu entri kali ni gambar banyak jadik kenak tengok okek.

hari ni hari sabtu,saya tinggal sorang-sorang aje di rumah sampai ahad sebab mama dengan abah kite pegi UPSI belajar.hari ni pegi kelas tambahan sejarah.maklumla,sekarang kena tumpu lebih dekat pelajaran sebab tu tak mampu nak update blog hari-hari sebab letih gila sekarang ni hari-hari.


masa ni cikgu sejarah kite belanja satu kelas makan roti canai.cikgu kite yang tengah bermesej tu.cikgu,terima kasih kerana mensavekan duit saya yang pokaii ini,uhuu,muka macam orang sakit.mata bengkak kemain.


lepas tu pergi dekat sungai perak.saye tinggal dekat kuala kangsar bandar diraja.sapa yang tak pernah datang kuale moh le kite sebab bander diraje ni lawe.eheheehee


jalan-jalan sambil tangkap gambar memang dah jadi habit kami sekawan :)


kebetulan,cik tiga orang ni pakai tudung sama kaler le pulakk.macam2~


EXCUSE ME,NOT YOUR BAG! (bag buruk masihkah layak berkata begitu?)


kawan aku sorang nampak je kecik tapi dalam kelas diala paling kuat melantak antara kami,kalau pasal makanan semua tuju dekat dia.hahaaaa,tiuut aje tawan titee ni tan.


kawan yang kuat bebelannya,orang panggil dia poket doremon.nak tisu basah ke kering ke,nak gunting,gam,stapler,nak lipbalm semua ade.hebat,


ni naimmah,panggil naim je.ramai peminat ni,jangan main-main hokey,hehee :)

ni pulak namanya kak mirza,kak mirza yang gila bergambar walaupun posing pun fail bebeno.




yeaayy!ok fine muka kite nampak pelik sangat,lantak kan lah

kenangan hari ni pun sangat best,sebab nanti bila kita besar boleh tengok balik gambar kite yang comel masa time bebudak ni,kahkahkah.sekian...

have a nice day!


15 comments:

puteri airyn said...

Comel-comel semuanya :-)

Niena Reen said...

ahaha semua comel jea. :)

siti zahara said...

rajinnya tangkap gmbar..cute je..=D

ainil fazieda said...

cantik tmpat 2 , org2nye pon comel2 blaka :p

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

mirza asal kuala kangsar ya? dekat aje la dengan kampung akak.. comel semuanya.. :D

cik azLyzah⊙.☉ said...

last ade pulak lelaki terselit...tapi tak de dalam cite...acenne tu...hihihi

Murni Amir said...

Naim je ke rmai pminat? Mirza xrmai pminat? Hehehe. Smua c0mel2 :)

Norhasniza Khalid said...

hai makwe cantik.. hihih

Lieya Von Jay said...

best main posing2 mcm ni. akak lama dh xbuat keja mcm ni ^_6

dilaella Ella said...

semua comel-comel :)

mirza syazwina said...

haah,saya asal kuala kangsar akak,akak gerik kan kan :)

mirza syazwina said...

hahaaa,naim je ramai peminat :P

mirza syazwina said...

terima kasih semua,heheee ^___^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak asal lenggong adik.. dah lama tak balik sana..

Eiqa Almond said...

Ciptaan Allah..
Comel-comel semua.!! :D
Pipi gebu, awww. ekekekee

Salam perkenalan :)