24 September 2013

prepare untuk pembentangan besok


assalamualaikum

bertemankan lagu the promises , entah kenapa tiba-tiba nak dengar lagu ni malam ni,nak feeling jiwang inggeris kejap. lepas ni mesti ulang lagu ni berjuta kali sebab itula aku.akan stay dengan satu lagu sampai naik bosan.

baeklah,lepas selesai pembentangan kerja khusus bahasa melayu,besok pembentangan ekonomi pulak.letih betul buat keja khusus ni taw tak.kena cari tu kena cari ni.haiyoo,tapi bila habis pembentangan nanti terasa lepas satu beban.



















tajuk panjang berjela,kena cari data,buat graf,faktor semua.tak pela.form 6 dah merasa buat benda ni.insyAllah bila dekat u nanti tak la kekok sangat kan :)

slide yang langsung tak menarik.bagi aku putih lebih baik.bhahaaa.ala..senang cite tengok blog pun dah taw.sama je macam slide.putih merata...



lepas buat dan siap slide tu mesti kena tengok berulang kali sampai puas hati dan otak.lepas tu kena hafal sambil tutup mata faktor-faktor dia supaya nampak berkeyakinan dan berketerampilan masa bentang.cewah~bajet kuasa namratosnambetol..miahahaaa!

tapi kan kite tak buat sesorang.ada si comel teman.baru la tak ngantuk.kalau ngantuk je kacau dia.ihikks!





















jadi,aku berharap pembentangan aku berjalan dengan lancar dan baik.semoga Allah pemudahkan hambanya yang kerdil ini.














doa untuk hilangkan rasa gemuruh untuk menghadapi sesuatu.kalau rasa susah baca dalam arab.bahasa melayu pun tak pe kan :)

have a nice day,see ya!


9 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhwahhhwahh..rajin benoooo ye...anak sape letewww :D

Niena Reen said...

wahh.. good luck akak! :)

Mama said...

wah.. gud luck dear...

Murni Amir said...

gud luck mirza . . confident skit masa nak bentang tu oke ! hehe chayok2 ;)

Lieya Von Jay said...

eh macam akak jugak la,, nak buat apa2 kalo xdk org teman kucing teman pon kira ok.. terus semangat dan tak takut ^_^

Eiqa Almond said...

Buat yg terbaik yee :)

Alaaa, rindu laa pulak zaman belajar dip duluuu T_T

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

mirza dah present ye? ok tak?

mirza syazwina said...

dah,alhamdulillah,ok sangat.hehee.yakin2! ^_^

fatin hazirah said...

hihi lama tak jenguk sini :))
hii awak :))
maaflahh kitaaa sibuk sikit :'(