9 September 2013

muka pun dah macam cokelat daa...

assalamualaikum :)

minggu ni aku macam sibuk sangat.bukan sibuk pasal belajar ke apa tapi sibuk pasal buat benda yang comel dan aku kira semua perempuan suka.benda yang cair di mulut.nyam~nyam :)


























ada aku buat sampai pukul satu pagi.yang ni untuk kawan aku yang tempah untuk daddy dia.buat sampai pukul satu pagi.maklumla orang tak pakar.buruk banyak . hehee :p


























lawa tak?boleh la kan.satu untuk cikgu satu untuk kawan :)

lepas ni maybe tak buat dah kot sebab nak fokus untuk belajar.tak nak buang masa dah.hahaa bajet gilooss!.sebab asyik buat coklat pun muka dah macam coklat daa(nak cakap muka manis leww tuu)miahahaaa

okla kengkawan,nak sambung buat kerja.
paipaii!!


17 comments:

Norhasniza Khalid said...

wah.. buat cekelat.. boleh share le cara macamana nak buat ni mirza, boleh mama buat... hihi

fatin hazirah said...

cantek gilosss la awok !
okay now fokus study duluu .
nanti abes stpm boleh laaa buat bisness tu !
ehek ehek (:

Normi Nieza said...

mirza..nak coklat gak..:)

Harith Iskandar said...

wahhhh bestnyerrr..sangat lah sedap.bak satuuuuu :p

Mazatul Azura Muhamad said...

OK tu.. Not bad! Leh tempah lain kali :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya coklat.. akak suka makan je.. hehe..

mirza syazwina said...

insyAllah mama,:)

mirza syazwina said...

hahaa,kalau ada rezeki kan,kihkih ^_^

mirza syazwina said...

boleh3! :D

mirza syazwina said...

suka coklat jugak la ni,hehee ^_^

mirza syazwina said...

hahaa,ada yang silap sikit,boleh2! hehee :)

mirza syazwina said...

akak try la buat,hehee:)

Deqla Manjew said...

cutenye cekelat.. syg nk mkn mcm ni.. ;)

HAJAR said...

wah..cantiknya!!
mesti sedap..terliur ni.. I like coklat.. ^^

asha hana said...

wahh ada amik order ea. sedap. dah pernah rasa sebab kawan pown bt coklat nie. nak2 perisa oreo. haha ^_^

Sya Mimie said...

buat coklat ni nmpk mcm mudah.. tapi berejam juga nak settle kan nya.. :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cik suke oder benda ne kat tmpat kawan..alahaiiiiiiii sedap hile kannn