5 September 2013

hari tu kite pegi tengok bunga api

asslamualaikum :)

lama jugak aku tak update blog ni.lebih empat hari.target memang nak update hari-hari tapi sekarang ni memang sibuk tahap nangis ngadu kat mak la.maklumla tahun akhir kena pulun sikit.lepas ni keja khusus dah siap semua nak update hari-hari.insyAllah.

hari tu hujung minggu pergi kl sebab nak ambik kakak.alang-alang dah pergi putrajaya aku dengan abah dengan mama melencong nak tengok bunga api.fes time dalam hidup tengok bunga api banyak macam tu (mata bersinar) <-------orang kampung,bahahaa

hey awak! :)

sebelum pergi kl singgah dekat sekolah adik aku dekat gopeng,makan bapak banyak.apa yang aku makan dekat sekolah adik aku

1)laksa semangkuk
2)mee goreng sepinggan
3)chezzy wages berketul-ketul
4)ayam kentaki 1 setengah ketul
5)tea o ais

tu dia,macam bukan manusia makan.ish3(geleng kepala)

kita dah sampai ke destinasi!

cantik kan,cantik kan.saya bangga menjadi anak malaysia!jeayhh!
ni salah satu jambatan dekat putrajaya,


bila berdiri sebelah mama,terasa diri ini sungguh gergasi.bila nak cakap dengan mama kena pandang bawah.kahkahkah!!

termenung ku menanti putera charming masuk meminang -__-

tiga ketul simple stuff yang aku guna masa malam tu.wedges raya,cermin mata ala korea gittu and carlo rino handbag. sebenarnya bag tu kan bag mama aku masa zaman muda mudi dulu.sekarang turun dekat anak dia yang pakai.

p/s:nasib mama aku tak buang bag tu

tu dia!santek tak?santek tak?
masa bunga api yang banyak-banyak tu.langit jadi cerah macam siang tu.tak tipu la!
terbaik:)


buah hati pengarang jantung ku,lab both of u.muaahh!


budak-budak zaman sekarang ganas-ganas belake.niat di hati nak ambik gambar orang yang ramai untuk masuk dalam blog.tapi tak perasan pulak dah.dah tu masuk ajela labu.actually budak perempuan tu tengah eksaited tengok bunga api.bagus adik!

firework lagi!santek giloss kan :)
ni mau habis beratus ribu ni.tak pa depa banyak duet...

puas ku melihat bunga api bewarna warni seperti tudung ku itu,wah~wah~

itu sahaja cerita bunga api saya,terima kasih :)


9 comments:

fatin hazirah said...

wah wah untung laa :)
aten sambut dengan sepupu sambil bercerita sakan jea tahun ni .
last year paling gempak , sebab matrik yang gila ohsem tu buat sambutan gilang gemilang . serious semua cam budak budak setiap kali ada bunga api . pusing kiri kanan bagai :D

puteri airyn said...

Cantiknya bunga api tuu.. :-)

Nadya Dyana said...

syoknya dapat tengok bunga api hehe

Norhasniza Khalid said...

haha.. ape kes bebudak tu segitu tu... bunga api memang sah cantik, tapi ada awek tu, lagi cantik... comel je.. hihi

Shakira Pathi said...

amboi, pergi tengok bunga api pakai baju kurung hehe :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

banyaknya mirza makan.. hehe.. best dapat tengok bunga api.. :D

Murni Amir said...

sonokla tgk bunga api . . sis duduk rumah je ha nganga depan tv . . hehehe . .

dilaella Ella said...

comel ^^..seronoknya dapat tengok bunga api :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Best nye....jenjalan dgn famly...
Hahahahaha....ganas gile budak yi..kang jatuh lak.