13 September 2013

"Contest Original Vintage for Ladies by LaishCloset4u"

assalmualaikum :)

disebabkan owner dia dah ajak join,saya pun nak join.lagi satu hadia dia memang TERBAIK sangat.tambah-tambah kepada sesiapa yang suka fasion ni kan.memang terbaik la:)
















saya suka gaya vintage sebab gaya ni sangat trendy.lagi satu sesiapa yang bergaya dengan gaya vintage serius comel sangat sangat sangat :).gaya vintage ni sesuai dengan semua orang tak kisah la mempunyai saiz badan macam mana pun.rasanya gaya vintage femes sekarang ni.bila tengok sesiapa yang pakai ala-ala vintage ni rasa geram sebab cantik giloss.besinar mata tengok.itu sahaja.minta maaf kalau annoying sangat saya bagi pendapat tu.harap sangat dapat menang^_^

nak tag




tarikh tutup:

15/9-15/10/2013

tarikh tutup dia sama dengan besday kite le!mihmihmih


jom join okey

7 comments:

asha hana said...

wahh macam best je nie. nak join tapi selalu nasib tak baik. haha tak pernah menang pown. adehh tp hadiah dia wowww kot.

fatin hazirah said...

good luck :*
hehe aten joinnn dah :D

dilaella Ella said...

thanks tag,bestnya..nanti nak join :) good luck :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

good luck adik.. :D

cik azLyzah⊙.☉ said...

Johoho...cik ppn like vintagr fashion

mustika pena said...

Salam, MP singgah dr GA yang sama ;) http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/10/contest-original-vintage-for-ladies-by.html

Laish Closet said...

TQ all for joined this contest. Contest tamat pd Hari Raya AidilAdha pd jam 11.59pm =)
Click this link : http://laishcloset4u.blogspot.com/p/contest-winner.html