13 September 2013

baru je try mask SHISEIDO

assalamualaikum :)

hari ni sekolah macam biasa.macam biasa la bila sekolah tak sabar nak tunggu waktu rehat sebab nak melantak habis habisan.maklumla tak sarapan.ni la orang malaysia.teehee

jadi masa waktu muet tadi cikgu aku bawak keluar benda ni . sapa nak boleh beli.aku memang pantang kalau bab2 macam ni.cepat je tangan capai.bukan mahal pun.satu 1.50 aje!hehee.aku rembat 4.then tadi try yang warna hitamnye.



mask ni dah lama femes dah pun.aku je yang baru nak teraii.kalau tengok banyak blog yang dah review pasal mask ni.so far semua puji.

apa yang aku suka pasal ni adalah senang sangat nak sapu.dia jenis cecair tapi tak la cair pun.tak tumpah pun.senang bebeno nak apply.gituu


gua tak mampu nak senyum sebab muka dah kekerasan.masa ni dah boleh bajet dayang senandung dah ni.

benda yang kecik ni banyak jugak fungsi dia.selain boleh cabut blackhead.boleh serap minyak,boleh mengatasi kulit gelap,jeragat jerawat.memang best sangat.masa nak tarik tu boleh tahan sakit jugak la.sampai lap air mata kat ken tuala.tapi bila tarik nampak mak nenek keluar terus rasa puas kuasa lima.lepas habis tu cuci muka macam biasa.settle :)

nampak tak?nampak tak?.kotoran-kotoran halus tu..hebat kan.walaupun dalam ni tak berapa nak nampak.tapi dalam dunia realiti telah terselah segalanya.

lepas pakai yang ni.muka aku lembut sangat berbanding sebelum tu yang memang kesat macam kertas pasir.uissh.dasyat betul tu.rasa lebih gebu tahap terharu sangat sangat dah ni.lepas ni kalau dah habis boleh menjerit kat cikgu nak lagi!


nampak tak,best sangat.walaupun shawl macam orang nak pegi eskimo je dan muka seperti orang yang sedang memandang masa depan.i dont care i love it :)

siapa yang nak boleh tengok dekat sini 


sekian!


15 comments:

mimi zakaria said...

wah bestnya . blh la awk buat bisnes nie , promote merata . rasa mcm nak try je .

Norhasniza Khalid said...

wah... sangat cantik itu model.... hihi

puteri airyn said...

Kak Erin pun baru je beli sepeket.. Tapi RM2.. mahal kan?? Kawan kak Erin cakap beli on-line lagi murah sebab 100 peket RM60.. murah kan? Kalau dikira baru 60 sen sepeket..

Kin Naz said...

mm pernah pakai. memang berkesan..

mazni said...

sye pun suka pkai benda ni. bestt :)

ezyra daniel said...

tak pernah try pakai mne2 mask lg..tp tiap kali pergi watsons cam teringin gak nak beli...

chicken_floss said...

wah licinnye kulit..:)

fatin hazirah said...

cantek nyaaaaa ~
boleh jadi duta produk ni . ngeh ngeh

mirza syazwina said...

mimi kena try taw,best sangat!

mirza syazwina said...

hehee,malu2 :P

Shakira Pathi said...

dekat koop U aku pun ada jual, satu rm2 :)

dilaella Ella said...

pernah try yg naturgo..bersih kulit Mirza :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dah lama akak tak pakai masker.. cantiknya kulit mirza.. :D

mujahidah maisarah said...

woo.. x pernah pakai

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cik ade bemde ne...tapi malas jea nak pakai...hahahahaha...