16 August 2013

small photoshoot maybe

hai kamu semua! (permulaan ayat yang sekema)

gambar pendahuluan

pipi telah dipenyek oleh kaca mata dan gigi kapak yang maha besar.

hari tu aku dengan kawan gila-gilaan aku pergi beraya.nak kata sakan sangat tu tak de la.yang sakan tu tangkap gambar yang molebih nyo.photoshoot lah sangat.padahal guna s3 mini ngan experia aje pong pong pong.kohkohkoh.

mereka yang turut serta dalam photoshoot(bajet gila) ini adalah

1)mirza syazwina -tunggak utama,bhahaaa
2)ema hafizan-seorang yang diminati ramai
3)azila-seorang yang dah pandai buat muka
4)ekin-hang tanyala apa pun pasai BM kat dia.jawapan diberi tepat dan jitu
5)adiib lalaaa-kpop kuat ni dan dalam hati banyak taman
6)nas poyo-otak dia kalau bercampur dengan otak aku alamatnya riuh rendah kalah mak cik kuat melatah belakang rumah tu woii


jadi mai layan gambar kami

tengok sampai habis!nanti kita majuk baru taw.



















kasihan orang belakang.tecongoi-congoi kepala.




ekin awesome! muah muahh!!










































tiga dara pingitan yang otak gila,banyak cakap dan comel lalalalaa





















gambar yang setiap kali aku tengok aku nak tergelak.mana taknya.kawan cun aku yang baju merah tu kata dalam gambar ni dia nampak macam alone.keseorangan.yang kat belakang tak habeh selcanya.dia??

selca dengan awaks pulak.BFF!!





gambar perenggan last
persahabatan yang akrab tidak dapat dipisahkan melainkan kematian :)
terima kasih pinjam mata sat ^_^




9 comments:

ainil fazieda said...

xpee . Snap guna phone pon xpaaa , jnji ada kenangan dan super duper cute ^^

TUTTUTOFFICIALSPACE\\ said...

comey2 semuaa. hehe xD

Norhasniza Khalid said...

uit, comel lah awek ni, suka tengok tau... :)

Shakira Pathi said...

friends forever :)

Normi Nieza said...

aweks cun...:)

dilaella Ella said...

semua comel-comel ^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semua comel.. seronok beraya bersama kawan-kawan.. :D

fatin hazirah said...

best best :D
bukan selalu kan bole photoshoot pakai baju kurung bagai :D

Ema Hafizan said...

wahhwahh.. kite baru tengok aaa entry nie... terharuu,,bff :3 nanti kita selca bnyak2 lagi.. biar pnuh kenangan kita nanti :) hihikk