25 August 2013

simple giveaway aje ni

hai

entry simple kemain dan giveaway simple kemain je pagi-pagi ni :)

hadiah nya ini aje,harap suka la untuk join taw


3x pemenang untuk keychain nama
(lebih kurang macam kat atas tu la)

5x blog review


untuk sapa-sapa nak join cuma perlu tulis yang di bawah ni dekat ruang komen

"saya nak menang simple giveaway ni!"

lepas tu bagi email dekat ruang komen ok darling :).tarikh tamat sampai 26.8.2013 pukul 12 malam.
itu saja.tak perlu buat entry ke apa.

sekian terima kasih ^_^

p/s:maap le kalau hadiah tak memberangsangkan :P

TAMAT



13 comments:

HAJAR said...

saya nak menang simple giveaway ni!

Siti_cute97@yahoo.com.my

Mieza Suhaini said...

saya nak menang simple giveaway ni!

fatin hazirah said...

saya nak menang simple giveaway ni!
hehe cepat cepat email kat fatinhazira_94@yahoo.com


Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

"saya nak menang simple giveaway ni!"

http://blogmizzaiza.blogspot.com/

Normi Nieza said...

"saya nak menang simple giveaway ni!"

http://norminieza.blogspot.com/

Norhasniza Khalid said...

mama nak menang simple giveway ni...

hihihihi.....
http://mamamamy.blogspot.com

puteri airyn said...

Cantiknya keychin ni.. handmade ke?

Yayu Daulati said...

"saya nak menang simple giveaway ni!"

hehehe
http://yayulove4llah.blogspot.com

singgah

mirza syazwina said...

haah,buat sendiri tapi x lawa pun ni,hee
thanks sis :)

shafiqah said...

saya nak menang simple giveaway ni!

shafiqah_ahacks@yahoo.com

Fath said...

saya nak menang simple giveaway ni!:)

nurfatehahkamaluddin@yahoo.com

Norizah Lai said...

saya nak menang simple giveaway ini ! hehe :D

gurlz_izah@yahoo.com

Sya Mimie said...

goodluck untuk semua.. :)