7 August 2013

sikit je nak cakap ni :)

asslamualaikum

malam ni berkobar-kobar nak buat solat tarawih sebabnya hari ni tarawih yang akhir dan itu petanda RAYA NAK DEKAT! horeyyyy!!

pom pang pom pang!!! (bunyi mercun)

kalau masa kecik dulu raya WAJIB ada bunga api lepas tu malam-malam main sambil tangan pusing-pusing nyanyi lagu selamat hari raya hari untuk kita bersuka ria~~ rindu saat tu :')

ok,nak ucap happy hari raya siap-siap ni,

selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua yang sudi untuk support blog ni dari dulu sampai sekarang.daripada blog ni tak da sapa pun taw sampai hampir-hampir putus asa sampai sekarang walaupun tak segahh anda semua.terima kasih ye! ^__^

salam aidilfitri untuk mama,abah,kak wani,nuoi dan ajim.nanti raya pakai sedondon perpel hoihoii!!
tak sabar.lalilaluluuu~

selamat hari raya juga kepada kawan-kawan kita dekat Clifford tu.addib,nas poyo yang perangai macam nak kena bagi penampor.hahaa.naim bff aku yang sangat aku sayang.ila yang selalu buat aku tak tahan dengar bebelan dia setiap hari dekat sekolah :P

untuk HADHIRAH PUN ada jugak.yang suka peluk aku tiap hari bila dekat sekolah dan bising kenapa nama dia tak pernah ada dalam blog ni.nah hambek siap besar gedabak lagi.selamat hari raya dear :) kepada ekin , afiqah dengan aisyah selamat hari raya korang ^_^

dan kawan aku up yang aku ingat setiap hari.selamat hari raya dan maaf zahir batin okey! :)





















kita tayang kasut raya kita ajela.kasut ala-ala mak cik senah belakang rumah gitu,hakhak

mai nak bagi pantun sikit:

budak cun namanya mirza 
esok lusa raya wooiii
mirza ucapkan selamat hari raya
dan maap zahir batin pada semua hoihoii!! :P

(bahahaa!! pantun cap ayam memang cam gini )

terima kasih semua :')


12 comments:

cik yaya said...

selamat hari raya maaf zahir batin dear ^_^

huny madu said...

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :)

Alyn Roslan said...

selamat hari raya, alahai cantik jer kasut..:)

Murni Amir said...

amboi tayang kasut rya yew . . hehehe sis japg baru nak pegi beli semua brg . hehehe . .
jga diri baik2 rya ni . akhir kta selamat hari raya syg :)

Norhasniza Khalid said...

cantik tu.. :)

ainil fazieda said...

selamat hari raya dik . maaf klw ada tersalah dan terkasar bhsa yea :) untong ada jugak ksut rya . akak ney bju pon xsiap lg :(

Anonymous said...

Ok. Aku terharu ada nama aku -afiqah

Shakira Pathi said...

Kasut mak jenah pun mak jenah laa :p
Selamat hari raya jugak!!

Lieya Von Jay said...

cantik kasut raya dia ,, :)

dilaella Ella said...

selamat hari raya Mirza maaf zahir batin..cantik kasut tu..:)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik kasut raya.. di kesempatan ini akak ingin ucapkan selamat hari raya.. mohon kemaafan seandainya tersalah kata/komen sepanjang perkenalan kita di alam maya..

fatin hazirah said...

orang tinggi , pakai kasut tinggi . ambuiii .
lagi bertambah tinggi lah ! haha .