14 August 2013

randomly Aidilfitri dua ribu tiga bolass

assalamualakum !



sebelum tu,kali ni lama sangat aku tinggalkan belog kesayangan ni.semua gara-gara raya yang membuatkan hidup tak keruan sepanjang masa lalu melupakan belog kesayangan.ok cukup.

sebelum tu jugak.nak wish lagi happy besday dekat myo aken.taniah sebab dah tua :D

apa yang special masa raya kali ni adalah masa raya kedua hari ulangtahun perkahwinan mama dan abah yang ke 23!yeayy!


































ni kami buat khas untuk abah dengan mama,udah hampir-hampit terkantoi nasib pandai berlakon.ahakks!!





















terima kasih buat sayang2 mama dan abah.Mama dan abah amat bahagia bersama2 kalian. Bersyukur kepada Allah kerana dikurniakan cahayamata seperti kalian. Dah 23 tahun usia perkahwinan dan syukur sangat2 kerana keluarga kita amat bahagia. Semoga kita semua sentiasa dilindungi Allah.

sangat terharu bila baca apa yang mama tulis tu :')

tapi tahun depan kita tak raya dengan kakak dah.nak kawin!???

aeh bukan~

kakak kita sambung master dekat uk jadi raya dekat sana.bila nak kawin?umur 22 tahun ni.cari abang ipar yang hensem taw.tak sabar nak ada abang ipar :p melalut dah~
tapi dia untung,lagi besar lagi banyak duit raya dapat.terbalik kot ni.! orang dapat 10 rengget aje dia dapat seratus rengget!


































acara wajib ni,selca!!

sebenarnya kena paksa ni.tapi dalam kena paksa pun dia yang melebih buat muka.tu yang gua sangat kuatir dan musykil tu -___-. adik gua.form 4 sekarang.


























tunggu gambar dekat kedai so long la,long time baru dapat la kot.aiseyy.jadi kita letak gambar yang ni.

perkenalkan.family kita lengkap.sayang mereka kuasa 100!!

ada satu tu satu hari suntuk pergi raya.tapi setiap rumah yang kami pergi bagi makan kuih raya je.bhahaaa.tak pe tak kisah.ihiks.malam tu satu family kelaparan.terpaksa pergi kedai makan.kedai makan pertama kata order lambat.sejam lepas tu baru boleh dapat.uiishh penat tu!kedai kedua pun sama jugak.nasib lepas tu beres.

apa motif?

tak dak motif

sekian,itu sajela dari kita.cukup cukup la tu

selamat hari raya aidilfitri ^_^


12 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

happy family.. selamat hari raya mirza.. :D

Niena Reen said...

comelnya baju. best tngok your family. selamat hari raya sis~ :D

timm_bill said...

Slamt hri rya..

Normi Nieza said...

selamat hari raya..:)

Che Siti Maryam said...

selamat hari raya :)

Dikna said...

selamat hari raya akak :)

NURUL ATIQAH said...

selamat hari raya mirza..ex roomate setahun kejap jer..haha..nk tnya, kakak mirza sambung master kat UK, course apa? ada tajaan ke? maaf zahir batin.

dear xila said...

slmt ari raya aidilfitri...antek baju dia hee

mirza syazwina said...

daripada mara.kos materials engineering :)

selamat hari raya :)

dilaella Ella said...

selamat hari raya,cantik baju Mirza..:)

Norhasniza Khalid said...

selamat hari raya adik mirza.. mama batu balik dari kampung ni haa... hihi

fatin hazirah said...

salam lebaran :D tema purple lagiii :*