27 August 2013

pemenang simple giveaway :)

assalamualaikum semuanya:)

ok,telah berakhirnya simple giveaway yang saya anjurkan hari tu.walaupun yang join seciput aje tapi saya tetap bersyukur tahap keluar air mata darah sebab ada jugak yang sudi join giveaway ni,jutaan ratusan ribuan terima kasih :')

dengan ini saya sebagai CEO dorayakino.blogspot.com ingin mengumumkan pemenangnya.

ehem~(batuk lu)

pemenang untuk handmade keychain nama:(pompangpompang!!)<----gimik















1)http://izahdiary.blogspot.com/

2)http://aejarstories.blogspot.com/

3)http://iniblogfatinhazirah.blogspot.com/

pemenang untuk blog review pulak!(pompompom!)

1)http://www.kanvasdakwat.com/

2)http://blogmizzaiza.blogspot.com/

3)http://yayulove4llah.blogspot.com/

4)http://mamamamy.blogspot.com/

5)http://norminieza.blogspot.com/

baiklah,selesai sudah.untuk hadiah keychain tu bagi masa seminggu ok untuk saya membuatnya dan terus dipos^_^

bagi yang menang keychain nama tu,boleh emailkan alamat rumah ke email kita di syazwina_mirza@yahoo.com

bagi pemenang saya akan review blog untuk next entry,sekian terima kasih:)

p/s:lepas ni kalau kite buat giveaway lagi sudila untuk join taw





8 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah.. tahniah kepada semua pemenang.. insya-Allah akan join.. :D

Normi Nieza said...

alhamdulillah..menang utk dreview....tahniah all..:)

fatin hazirah said...

hikhik :D
alhamdulillah .
dah email dah :D
thanks mirza

Mazatul Azura Muhamad said...

Tahniah kepada pemenang.. Akak tak sempat nak join :(

Norhasniza Khalid said...

wahh.. jadilah... dapat direview pun syukur alhamdulillah... hihi

HAJAR said...

Alhamdulillah..
Saya dah email dah... ^_^

dilaella Ella said...

tahniah pada pemenang..tak sempat nak join :(.btw comel keychain tu ^_^

cik azLyzah⊙.☉ said...


Tak sempat nak joinnnnn...huhuhu