26 August 2013

entry gambar melambak:last raya dekat sekolah ni :)

assalmualikum :)

umur dah tua bangka pun masih pakai baju sekolah tapi aku tak pernah ambik kesah sebab comel apa pakai baju sekolah,bhahaa!.jadi tahun ni tahun last aku beraya dekat sekolah,beraya dalam suasana sekolah.bukankah itu satu pengalaman yang bermakna :)

jadi kali ni aku nak mengabdikan kenangan tu dalam blog ni supaya anak cucu cicit cecet aku boleh tengok moyang dorang posing gedik,ihiks

say cheese!! senyum dulu taw,tak moo masam-masam,tetew nk tangkap gambor ni

kami bertiga suka berkepit,tiga dara menawan


kawan-kawan aku yang sentiasa di hati

tak style pon!pon!pon!
(dalam kelas aje boleh buat -_-)
dua orang bajet,ahahaaha!

kami lapar,makanan nak bebanyak taw!


BFF aku dan hobi aku usik budak ni la,mihmihmih



kapten bola CLIFFORD school :)

nak tunjuk jam kite tu,abah kite yang bagi,masuk kerete lepas balik sekolah terus abah bagi jam,suprise!(kesian tengok anak dia tak berjam kot)hehee :p

comel kan,comel kan!
malu dengan diri sendiri bila tengok gambar ni -__- "
(gigi ku mahal lalala)

itu saje,thanks semua!
peace :)

good friends are like stars,
you dont always see them
but you know
they are always there...


8 comments:

Norhasniza Khalid said...

hihi, sengih sorang-sorang mama tengok gambar ni.. cute tau..

fatin hazirah said...

hikhik . without friends , dunia kita gelap :D

julia abu anuar said...

Good girl

Aminin said...

untunglaa dye pose macamana pun..
ttp chumel.. salam kenal dari blogger cipisan :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya mirza.. :D

Liza Razak said...

besnye...tgk gambar pun dah tau meriah & happening :)

Shakira Pathi said...

kemain semua hehe :)

dilaella Ella said...

meriahnya raya,cantik jam tu :)