18 August 2013

awesome: luruskan dan kerintingkan rambut tanpa HEAT

hai :)

kalau perempuan yang bertudung macam aku ni nak ada koleksi pelurus rambut dengan pengkriting rambut memang tak la.nak buat apa.buat membazir elektrik aje.sebenarnya nak buat teknik rebonding.cewaah tapi malas la pulak sebab nak kena jaga rambut macam jaga baby baru lahir.

adeeh,lecehh!!

bazir duit buat rebonding lepas sebab lama-lama jadi macam biasa balik.kalau rajin jaga lambat la sikit tapi kalau orang pemalas macam aku ni payah lo.semalam saja-saja je usha youtube.jumpa sesuatu yang awesome.

boleh luruskan atau kerintingkan rambut tanpa gunakan heat and its totally looks like korang pergi spa(teruja mata bersinar)




lepas ni sukalah aku untuk mencuba apa yang telah ditunjuk



curly ur hair macam taylor swift.nak nangis tengok sebab tantek angat.tak payah buat rambut kat spa yang beribu ratus puluh sa ringgit tu.buat dekat rumah lebih save money,jeng,jeng.


mana satu pilihan kalbu?





boleh guna cara ni jugak.guna pensel je.ambik pensel adik pun boleh.simple and easy.sekarang ni pun kalau nak cantik guna cara yang tak babitkan kos pun boleh.tapi bukan guna cara yang murah tapi merbahaya.tu salah sama sekali.

so,happy trying girls ang guys

opps!guys pun boleh try jugak ape :)


7 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

cantik....follow sini..

dilaella Ella said...

wah menarik,cara senang dan dapat elak rambut rosak.rambut kerinting cantik :)

ainil fazieda said...

wow !! mcm menarik je . nk try ah . nice sharing dik :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

rambut akak memang dah kerinting.. pernah juga buat rebonding dulu..

Norhasniza Khalid said...

mama dah 4 kali rebonding.. sekarang malas dah.. haha, tapi hati teringin nak curl pulak.. mengamok laki mama..

fatin hazirah said...

nice sharing . cam best jea :D

Eiyta Ahmad said...

Wahh! Nice sharing lah!