19 August 2013

alahai,baru taw guna perfect 365 ker?

assalmualakum :)

semalam teringin nak download app baru untuk camera fon.disebabkan aku gila bergambar jadi nak cuba macam-maca app camera.

memang dah dengar dari banyak blog pasal perfect 365 ni tapi tak pernah cuba lagi.semalam baru dapat hadayah nak install la kot.ahahahaa






















nak dowmload tekan sinun ok,lepas tu tekan je download dekat button atas tu.gud :)

best taw sebab gambar yang pucat lesi makeup pakai ni aje.menipu la sekeetttt!ahahaa!


































mata macam mak datin markonah.rasanya yang atas tu oke lagi kots.hehee

cubala!

thanks:)


8 comments:

Norhasniza Khalid said...

hihi.. bulu mata tu terlebih sudah... baik natural je mirza, dah cantik dah,, sangat cantik.. hihi

Nadya Dyana said...

nice! tapi nad bnyk guna camera360 :)

Niena Reen said...

alorrhh, tak pakai makeup pon comel.. :D tapi okey je pakai app ni, not bad.

Dikna said...

Hehehe, amboi bulu mata

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

boleh jadi berseri muka kita kalau guna aplikasi ni..

fatin hazirah said...

ambuii . kalah cik ta punya bulu mata !

ainil fazieda said...

boleh lawan che ta neyh dik :P akak pon suka jugak bab nk menjahanamkan muka sendiri ney , bosan2 boleh edit2 muka pas 2 gelak sorang2 . bhahahha :P

roq said...

comey comey comey :)

tapi natural ok lagi kot

free2 singgah2 la sini :)