30 July 2013

makeup raya yang sesuai untuk sesiapa yang tak suka makeup

assalamualaikum :)

lamanya aku tak update.lebih 4 hari kira lama la tu.bukan malas atau apa sebab sibuk pergi kl tak sempat nak update apa-apa.ambik kakak aku yang baru balik dari korea.huhu!dapat macam-macam la jugak.nanti kita update pasal tu pulak k!

tajuk di atas boleh tahan panjang jugak.papehal pun bukan semua perempuan suka makeup.macam aku suka jugak tapi tak suka yang tebal namplohnam inci tu.mau hilang keaslian muka.gituu~
kalau raya pun makeup tebal semacam macam hapa tak lawa jugak.kita kena natural makeup.ihiks.




















nampak tak.bukan tebal sangat.memang tak tebal langsung pun tapi still nampak fresh dan cantik kan .


saya turut guna makeup macam ni.so far so good.bhahaaa


pernah dengar tak no makeup makeup.maksudnya kita makeup muka tapi tak macam makeup.tapi still nampak menawan tertawan lagi.




jadi untuk mereka yang tak suka atau tak reti makeup tapi teringin nak pakai makeup even secalit pun.try la makeup yang ini taw!

tu saja.sangat tak larat malam ni.nak tidur awal.

thanks !!

11 comments:

dilaella Ella said...

cantik nampak fresh sangat..nanti nak mekap macam ni jugalah :)

Mizz Aiza said...

nice sharing adik.. memang nampak natural tapi fresh.. boleh akak cuba nanti.. :D

Reiko Masashi said...

comei, nnti rya bleh try :P

Norhasniza Khalid said...

mama failed make up. mama keluar kadang bedak pun tak pakai..

Shakira Pathi said...

Nak try la nanti hihihi :3

Normi Nieza said...

cantik..:)

Harith Iskandar said...

dh comei pun.xmakeup pun xper.... :)

Aida Ismail said...

Nice one. Nanti boleh try. Hehe~

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cantik dear!meletopsssssssssssssss!hahaha

Sya Mimie said...

awk dah lawa, tak perlu mekap tabal dik.. =)

Sya Mimie said...

hebatlah tuto tu..cantik hasilnya..tapi akk xreti nak makeup2 ni..