1 August 2013

kisah selca kami bertiga :)

assalamualaikum :)

entry kali ini adalah langsung tidak memberi sebarang maklumat yang berpaedah pada sesiapa yang baca namun entry ini mampu menenangkan hati pembaca kerana memaparkan gambar-gambar yang menenangkan jiwa.

errrrrrrr~~~~~~!

walaupun aku dah 19 tahun masih pakai baju uniform baju kuning tudung hitam sama sebijik macam masa aku darjah 6 dulu,tapi aku sangat bersyukur sebab aku masuk form 6.rasa macam tak nak tamatkan je pengajian form 6.kalau jadi cam gitu bermaksud aku tak kawin.abehh!udah form 6 aje!bhahaaa.kita nak tawin jugaks .

i really enjoy myself here,sejujurnya dari dekat mrsm sampai sekarang.kehidupan form 6 yang paling best :)

kalau budak budak sekolah ni nak dekat cuti raya nak belajar memang tak fokus dah la.heheee.semalam waktu rehat kami dengan rancaknya menselcakan diri kami sendiri so enjoy the picture.

watak-watak untuk entry kali ni .bukankah yang di atas tu omei-omei belako.harap-harap mak-mak dan bapak-bapak lelaki hensem melihat gambar ini.





















gambar pertama wajib muka yang ayu sebab.....











































kalau dapat kawan sama kepala dan hotak dan terus bergabung lalu meletop!
aku memang sangat suka bergambar.pantang saja pergi mana-mana mesti nak tangkap gambar.bila kita dapat kawan yang sama suka macam kita pun memang vavavum wa cakap lu beb!










































tapi kalau dapat kawan yang langsung kepala hotak tak sama.bosan weeeiiihhhh!!!






















akhir kata.kawan yang satu kepala memang tigaplohnamtujuhperatus the best!!





















selca : self capture

itu saja kisah selca kami yang tak seberapa ini.adakah menenangkan jiwa anda?.bhahaaa

terima kasih singgah di entry kisah bajets kami ini.miahahaaa

23 comments:

Normi Nieza said...

BFF..:)

Mizz Aiza said...

serius, semua comel.. :D

Aida Syifaa ♥ said...

sama lahh. saya dekat mana2 pun, suka sangat bergambar! haha

Wak Gelas™ said...

chomeyyynyer uools..,ehHee

Norhasniza Khalid said...

cutenya korang.. suka tengok

cik azLyzah⊙.☉ said...

pewettttttttttttttttt...kimsalam!bakal anak cik kimsalam...hahahahhahaa...boleh tak cenggitu :P

dear xila said...

alololo dulu akak pon ade 3 serahngkai tp sorg baru je meninggal dunia hmm

Aida Ismail said...

Sungguh menenangkan! Hahaha~ ;p

ainil fazieda said...

semua comellll :P Akak pon sma dik , kemana ja mesti nk bergambo . memory fon smpai penuh ! hahha ,.

mirza syazwina said...

yes!kami BFF.hehee :)

mirza syazwina said...

terima kasih kak aiza :)

mirza syazwina said...

best kan bergambar,^__^

mirza syazwina said...

heheeee,thanks wak :D

mirza syazwina said...

makaseh mama,huhuu :))))

mirza syazwina said...

hahaa,amin~ :D
boleh je cam mana pun cik ^_^

mirza syazwina said...

al-fatihah
semoga roh dicucuri rahmat :)
happy selalu k :)

mirza syazwina said...

hehee:P
memang menenangkan.kahkah

mirza syazwina said...

sama kita sis,letih nak masukkan gambar dalam lappy sesaja sebab asyik penuh jerk..:)

Murni Amir said...

miza paling cute mute . . heheheh ;P

Sya Mimie said...

comelnya dia.. =)
rindunya kenangan masa akk form6 dulu..

Shakira Pathi said...

Kemain kau Jah :p

Nur Azwa Edora said...

comelnyaa mirzaaaa ! ;)

dilaella Ella said...

semua cantik2 :).rindu pula masa form 6 dulu hehe ^^