19 June 2013

simple tapi perempuan boleh senyum kerana ini=)

hai!!
asslamualaikum^^

hai girlss!mmuuahh!!ehheheee^^
perempuan dilahirkan dengan sifat complex yang semula jadi.jadi benda-banda yang simple pun boleh buat mereka terharu.benda-benda yang simple pun akan buatkan mereka rasa nak menjerit.hal ini termasuk la jugak dalam bab-bab kecintaan.

macam contonya.kawan aku pernah cerita yang bf dia bagi roti gardenia yang harga 6ploh sen tu waktu rehat coz dia tak makan maybe.dia seronok sangat sampai sengih memanjang.aku pun tumpang seronok jugak=').itu menunjukkan yang dia caring.aku paling lemah kalau lelaki yang caring ni.aiisshhh~(mata bersinar)

see?roti 6ploh sen je pun.apala sangat tapi sampai boleh senyum sampai ke telinga gituuu.

kalau dalam bab-bab text pulak:

"hai!tengah buat apa tu??"

"hai,x wat apa"

"owh yeke,kacau ke ni?"

"mmm,,x de la.ngantuk la nak tido"

"yeke,ok g tido sweet dream^__^"

"ok"

at the end:perempuan sedih

"hai!tengah buat apa tu??"

"hai,x buat apa"

"owh yeke,kacau ke ni?"

"aeh tak la,u tak kacau pun.cuma i penat je sikit.
macam nak tido pun ada.heheee

"yeke,ok g tido sweet dream^__^"

"ok,sori i tak dapat teman u k.nanti kita sembang.sweet dream too=)"

at the end:perempuan gembira

bila perempuan tak semangat nak study.

yupp!mereka sebenarnya akan mencari sesiapa yang rapat dengan mereka untuk hilang rasa tak semangat tu atau lebih tepat lagi bf sendiri la,bermadah pulak aku ni.tapi kadang-kadang tu macam takut nak hantar mesej ngadu takut tak dilayan.huwaaaa!

"hai,i rasa malas la nak study malam ni=("

"u memang sejak dulu malas nya"

"............okayyyy"

at the end:perempuan sedih bertambah tak semangat

"hai,i rasa malas la nak study malam ni=("

"u ni,mana boleh macam ni.malas-malas nanti 
exam tak boleh jawab pulak.rajin k.g belajar,
esok i bagi coklat kalau u rajin=))"

"okayyyy....^_____^"

at the end:perempuan seronok bertambah semangat























jangan jadi macam cik epal hijo kat atas tu.luaran nampak gembira tapi dalam hati.masa text macam tak pe je bf text macam malas nak layan pun.tapi sebenarnya......
kadang-kadang perempuan tunggu lelaki yang memulakan sesuatu perbualan tu  ke arah yang lebih seronok baru perempuan akan start.

dear boys and girls:
                            layan your lover seperti mereka sangat istimewa bagi korang k!!^^

thanks for the simple entry kemain!!LOL

13 comments:

Fatin Liyana said...

wah, so sweet.
perempuan ni mmg suka kalau buah hati dorang romantik dgn dorang, nak2 kalau diberi perhatian lebih.
berbunga-bunga hati dorang nnt. hehe :D

Murni Amir said...

setuju bangat !!! pompuan memang nak selalu rasa disayangi dan diberi perhatian . hati perempuan lembut . laki kena pandai jaga lah ! ;) hehehe .

Izzaty Rodzi. said...

Agreed!! :)

Shakira Pathi said...

Setuju gila-gila!!

Normi Nieza said...

macm2..:)

mirza syazwina said...

lagi banyak perhatian lagi berbunga hati perempuan,its right!!heeee^^

mirza syazwina said...

yess,lelaki ni kena banyak faham perangai perempuan yang lembut ni,ihiiks!

mirza syazwina said...

wuhuuu!sokong!=p

mirza syazwina said...

semangat ni,bagus..heheee>__<

mirza syazwina said...

heheee=p
besela macam-macam perangai pun ada

therememberguardian said...

Haha..tapi ada gak pompuan yang tak sensitif sgt...kdg hati yang lagi keras dari lelaki pun ada...indahnya ciptaan Tuhan..Dia jadikan setiap makhluk itu berbeza-beza agar kita tak merasa bosan untuk bergaul dengan semua orang =)

mirza syazwina said...

betul tu,setuju sangat.Allah maha mengetahui^^

pha is said...

okay, I'll layan my lover seperti mereka sangat istimewa....
.
.
.
.
.
.if I had one..!!! hehehe