17 May 2013

mehh baca mehh


disebabkan tengah berehat ala-ala tepi pantai sekarang ni.nafsu tak tahan untuk mengupdate blog.lepas ni study sampai ngigau.promise!hahaa

habis sudah seminggu untuk study week dan selasa depan stat la exam^^.girang je bunyi nya.puihhh!!

seminggu study week itu adalah sangat best dengan kawan-kawan aku yang semua sudah tukar perwatakan walaupun tidak seratus pratus.yang banyak mulut sudah senyap,yang rajin terlebih rajin.semua senyap mengadap buku.kadang-kadang sampai taik cicak jatuh pun boleh dengar broo.

hissh,dagu cekk belapis,malu ngat eehh~

orait,ni aktiviti kami.kelas pun dah tak rupa kelas.meja jugak tak serupa meja.susunan meja sangat macam hampehnya.kelas kami!hak kami!

masa ni cikgu ekonomi masuk.tiba-tiba suh kawan aku ambik barang dalam bilik dia.tanya ambik apa.cikgu kata ambik kotak.tanya apa dia.cikgu macam buat buat tak taw.ececeeh comel cikgu ni.

rupanya belanja kek kerot satu kelas.marbelous bebehh!

p/s:aku yang tengah tanya cikgu soalan terus teruja tengok kek tu.*mata bersinar*

(sila jangan pertikaikan cara aku potong kek tu)


ececehh,muka kawan aku sorang ni tak boleh belah.hahaaa.

p/s:cikgu kami baca kamus dewan la!

-___-

lepas sekolah stay kat laiberi sebab ada econ.hooi kalau stay kat kelas kertas bukan pakai nak baca.pakai jadi kipas jela jawabnya.

kepada kawan-kawan dan diri sendiri.goodluck!
lepas exam kita enjoy puas-puas naa.
kita qada' balik tido kita nanti!
hakhakkss

thanks^^


16 comments:

dilaella Ella said...

Good luck Mirza,all the best :)

Lynn Zulkarnain said...

Baiknya hati cikgu tu belanja kek bagai. Comel Mirza :D

nini said...

gud luck....rindu zaman sekolah dulu...pun suka lepak library

Izzaty Rodzi. said...

All the best Wiena :)

Iehah Farihah said...

good luck for exam dik.

mirza syazwina said...

insyaallah,thanks^^

mirza syazwina said...

cikgu sayang kami,huhuuu~=p

mirza syazwina said...

kan..best je lepak library=)

mirza syazwina said...

thanks twyy!!^^

mirza syazwina said...

insyaallah=)
terima kasih^^

Shakira Pathi said...

Makan kek tu beringat2 hehe :p

Nunu Yusop said...

Good luck untuk exam.. kita pulak tgh exam sekarang ni. hahahaa do the best!

mirza syazwina said...

hahaaa,baik boss=p

mirza syazwina said...

goodluck jugak ye nunu^^!!cayok!heee

fatin hazirah said...

mirza , fatin ada tag mirza ^^,

http://iniblogfatinhazirah.blogspot.com/2013/05/giveaway-saya-suka-photobooth-props.html

S.K.A said...

bagus2..truskan belajar sehingga berjaya :)